“Κάθε ηλιοβασίλεμα” από τη Μαίρη Παπαπαύλου

Γράφει η Γεωργία Κωστοπούλου

kathe-iliovasilemaΗ Μαρίνα είναι πια σαράντα χρονών. Είναι μητέρα και σύζυγος και η ζωή της περιστρέφεται γύρω από την οικογένειά της και το σπίτι της. Κάτι όμως της λείπει, υπάρχει ένα κενό που δεν την αφήνει να ησυχάσει. Γι’ αυτό, όταν η οικογένειά της στηρίζει την απόφασή της να συνεχίσει τις σπουδές της, πετάει στα σύννεφα από τη χαρά της! Επιτέλους θα κάνει και πάλι κάτι για τον εαυτό της! Το ταξίδι των σπουδών της θα την οδηγήσει στο Παρίσι, όπου θα ξαναβρεθεί με μια αγαπημένη φίλη της μετά από χρόνια.

Το βιβλίο της κυρίας Παπαπαύλου είναι ύμνος στο καλοκαίρι, τη θάλασσα, τη Σαντορίνη αλλά και την αγάπη. Η ηρωίδα της θα νιώσει συναισθήματα που είχε καιρό να αισθανθεί. Θα ξαναζήσει τη χαρά της δημιουργίας, θα γνωρίσει νέους ανθρώπους, νέους τόπους αλλά και πλευρές του εαυτού της που δεν γνώριζε ή που είχε ξεχάσει πως υπήρχαν.

Το βιβλίο αυτό μιλάει για τα όνειρα που δεν πρέπει να ξεχνάμε και να τα αφήνουμε να φεύγουν. Μιλάει για τις ευκαιρίες που έρχονται μια φορά στη ζωή μας. Μιλάει για τον έρωτα. Μιλάει για την ίδια τη ζωή!

Η αφήγηση είναι σε τρίτο πρόσωπο, από την πλευρά της ηρωίδας. Αφηγείται τη ζωή της, αλλά και τις πιο ενδόμυχες σκέψεις της. Μεταφέρει τη χαρά και τη λύπη της αλλά και τα διλήμματά της.

Πέρα από την ηρωίδα όμως, μας ταξιδεύει σε όμορφα και αγαπημένα μέρη, από την Αθήνα και το Παρίσι, μέχρι την Καζαμπλάνκα και τη Σαντορίνη! Μέρη μαγικά και αγαπημένα, για τα οποία μαθαίνουμε πράγματα από την ιστορία και την ομορφιά τους, μέσα από τη ροή της ιστορίας, χωρίς να μας ξενίζει.

Το βιβλίο “Κάθε ηλιοβασίλεμα” είναι η πρώτη συγγραφική προσπάθεια της Μαίρης Παπαπαύλου και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία!

Book Trailer:

Εκδόσεις Ψυχογιός

Κάθε ηλιοβασίλεμα

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

1068Η ΜΑΙΡΗ ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Σπούδασε ξένες γλώσσες και έχει επάρκεια διδασκαλίας γαλλικών και αγγλικών. Έχει ολοκληρώσει το πτυχιακό πρόγραμμα «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό », στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έζησε και εργάστηκε στην Αθήνα, στο Σίντνεϊ και στη Λευκωσία. Τα τελευταία είκοσι χρόνια διατηρεί φροντιστήριο ξένων γλωσσών στην πόλη όπου γεννήθηκε. Έχει κατά καιρούς αρθρογραφήσει σε διάφορα ηλεκτρονικά και έντυπα περιοδικά, καθώς και σε μπλογκ. Το μυθιστόρημά της ΚΑΘΕ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ είναι η πρώτη της συγγραφική προσπάθεια

One thought on ““Κάθε ηλιοβασίλεμα” από τη Μαίρη Παπαπαύλου

Leave a Reply / Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.