Νέες κυκλοφορίες για τους μικρούς μας φίλους από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος

 

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟADAM REX
Το Σχολείο πάει σχολείο

 

Εικονογράφηση: Christian Robinson
Απόδοση: Αντώνης Παπαθεοδούλου
Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά ηλικίας 4+ ετών

Σελίδες: 40 · Σχήμα: 21Χ29 · Σκληρό εξώφυλλο ΙSBN: 978-960-569-734-1 · Τιμή: 10,99 €

 

 

Ένα νεόκτιστο σχολείο ανοίγει διστακτικά τις πόρτες του για να υποδεχτεί τα παιδιά. Είναι τόσα πολλά! Και κάνουν τόσο θόρυβο! Το Σχολείο δεν ξέρει τι να κάνει. Μέχρι που συνειδητοποιεί πόσο τυχερό είναι…

Μια συγκινητική ιστορία για την ανασφάλεια που κρύβει κάθε νέο ξεκίνημα και τη χαρά τού να βρίσκεις τη θέση σου και να απολαμβάνεις αυτό που σου προσφέρεται, δοσμένη απρόσμενα! Την απόδοση στα ελληνικά υπογράφει ο βραβευμένος συγγραφέας Αντώνης Παπαθεοδούλου.

 

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

 

Ο συγγραφέας

Adam Rex.jpgΟ Adam Rex μεγάλωσε στο Φοίνιξ της Αριζόνας. Ως παιδί παρακολούθησε μαθήματα τέχνης προσπαθώντας να μάθει να σχεδιάζει καλύτερα και άρχισε να ζωγραφίζει όταν ήταν 11 ετών. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνας όπου και γνώρισε τη μέλλουσα γυναίκα του. Είναι συγγραφέας πολλών παιδικών βιβλίων και έχει κερδίσει σημαντικές διακρίσεις. Το Σχολείο πάει σχολείο ήταν στη λίστα με τα καλύτερα βιβλία της χρονιάς της Washington Post και του Publishers Weekly. Περισσότερα για τον συγγραφέα στο www.adamrex.com

 

 

 

 

 

Η ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.jpgΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΣΥΠΡΗ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΝΙΑΤΗ

 

Η παρέα στον Παιδικό Σταθμό

Εικονογράφηση: Λήδα Τσουχνικά

 

Σελίδες: 112 · Σχήμα: 21Χ29ΙSBN: 978-960-569-681-8 · Τιμή: 10,99 €

 

 

Γραμμένο από τις εκπαιδευτικούς Ευαγγελία Δεσύπρη και Σταυρούλα Μανιάτη, το βιβλίο απευθύνεται σε μικρά παιδιά ηλικίας 3 – 4 ετών.Περιέχει διασκεδαστικές δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους και καλύπτει τις βασικές θεματικές ενότητες που διδάσκονται στον παιδικό σταθμό. Περιλαμβάνει περισσότερα από 100 πρωτότυπα φύλλα εργασίας και είναι κατάλληλο για τα παιδιά που πηγαίνουν στον παιδικό σταθμό, αλλά και για αυτά που θα ήθελαν να απασχοληθούν δημιουργικά στο σπίτι με τη βοήθεια των γονιών τους.

 

 Εκδόσεις Παπαδόπουλος

 

 

 

 

Η ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ.jpgΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΣΥΠΡΗ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΝΙΑΤΗ

 

Η παρέα στο Προνήπιο

Εικονογράφηση: Ρένια Μεταλληνού

 

Σελίδες: 112 · Σχήμα: 21Χ29ΙSBN: 978-960-569-682-5 · Τιμή: 10,99 €

 

 

Γραμμένο από τις εκπαιδευτικούς Ευαγγελία Δεσύπρη και Σταυρούλα Μανιάτη, το βιβλίο απευθύνεται σε μικρά παιδιά ηλικίας 4 – 5 ετών.Περιέχει διασκεδαστικές δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους και καλύπτει τις βασικές θεματικές ενότητες που διδάσκονται στο προνήπιο. Περιλαμβάνει περισσότερα από 100 πρωτότυπα φύλλα εργασίας που καλύπτουν όλες τις εποχές του χρόνου και όλα τα γνωστικά πεδία και είναι σύμφωνα με τα σύγχρονα αναλυτικά προγράμματα. Το υλικό αυτό μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο από τους γονείς, όσο και από εκπαιδευτικούς που εργάζονται με παιδιά αυτής της ηλικίας.

 

 Εκδόσεις Παπαδόπουλος

 

Leave a Reply / Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.