“Τυλιγμένοι στις φλόγες” από την Αγγελίνα Λιβανού

Γράφει η Γεωργία Κωστοπούλου

tuligmenoi.jpgΗ Αγγελική είναι συγγραφέας. Μια νύχτα κι ενώ γράφει το επόμενο βιβλίο της συμβαίνει κάτι που δεν περίμενε. Το σπίτι της πιάνει φωτιά και η ίδια βρίσκεται παγιδευμένη από τις φλόγες.

Ο Γιώργος είναι πυροσβέστης και μαζί με τους συναδέλφους του ανταποκρίνεται σε μια κλίση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα. Δεν θα διστάσει λεπτό να ορμίσει μέσα από τις φλόγες και να σηκώσει τη γυναίκα στα χέρια του. Γρήγορα θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν άλλοι ένοικοι στο διαμέρισμα οπότε ο πρωταρχικός του σκοπός είναι να απομακρύνει την άτυχη γυναίκα από την επικίνδυνη φωτιά.

Η φλόγα που θα νιώσει όμως για εκείνη θα ανάψει και στη δική της καρδιά και θα φουντώσει. Πόσο δυνατό μπορεί να είναι ένα συναίσθημα για κάποιον που έχεις δει μόλις για λίγα λεπτά;

Αυτό και άλλα ερωτήματα έρχεται να μας θέσει η Αγγελίνα Λιβανού με το καινούργιο βιβλίο της που κυκλοφορεί στη σειρά Ρομάντζο των εκδόσεων Ωκεανός.

Πρόκειται για ένα ερωτικό μυθιστόρημα που κάνει λίγο πιο πικάντικες τις στιγμές της ανάγνωσης. Το είδος αυτό είναι πολύ διαδεδομένο στο εξωτερικό, ενώ στην Ελλάδα, πέρα από τα παλιά καλά γνωστά Άρλεκιν, που και πάλι ήταν μεταφρασμένα και όχι εγχώρια, δεν υπάρχουν και πολλά του είδους. Οι εκδόσεις Ωκεανός, βλέποντας την άνθιση του είδους και στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, τολμούν και δίνουν τη δυνατότητα σε συγγραφείς όπως η κυρία Λιβανού, να έρθουν κοντά στους αναγνώστες τους και να διαθέσουν τη δουλειά τους. Και πολύ καλά κάνουν! Γιατί η αγάπη και ο έρωτας έχει και αυτή τη μορφή!

Το βιβλίο κυκλοφορεί σε έκδοση pocket και είναι μόλις 288 σελίδες. Πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου, καθότι και μικρό σε μέγεθος αλλά και σε έκταση και είναι και ότι πρέπει για ένα ευχάριστο διάλειμμα!

 

Εκδόσεις Ωκεανός

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

aggelina_livanou.jpgΑγγελίνα Λιβανού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Κινηματογράφο και Τηλεόραση. Το γράψιμο αποτελεί την αποκλειστική της ενασχόληση τα τελευταία χρόνια. Πηγή έμπνευσής της κάθε τι που πηγάζει από
τον άνθρωπο. Τα πάθη, τα λάθη, οι πόθοι ακόμα και οι ανεκπλήρωτοι έρωτες που μπορεί να οδηγήσουν στο έγκλημα. Αγαπά να ταξιδεύει και να γεμίζει εικόνες από τους τόπους που επισκέπτεται μα πάνω απ’ όλα αγαπά να γνωρίζει ανθρώπους και να ακούει τις ιστορίες τους. Το Τυλιγμένοι στις Φλόγες είναι το δεύτερο βιβλίο της. Από τις εκδόσεις Ωκεανός επίσης κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο με τίτλο Γυάλινες Αγάπες.

 

One thought on ““Τυλιγμένοι στις φλόγες” από την Αγγελίνα Λιβανού

Leave a Reply / Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.