#Manhattan_trilogy #LoganandEli “Πριν το ξημέρωμα” – νέα κυκλοφορία από την Τατιάνα Τζινιώλη και τις Εκδόσεις Πηγή

img_20180225_131326.jpg

Όσοι με διαβάζετε θα έχετε μέχρι τώρα καταλάβει ότι έχω κάποιες αδυναμίες και κάποιες προτιμήσεις σε συγγραφείς. Μία από αυτές τις αγαπημένες συγγραφείς είναι η Τατιάνα Τζινιώλη.

Αυτό το κορίτσι το έβαλα στην καρδιά μου από την πρώτη στιγμή που διάβασα κάτι δικό της. Είχα ξεκινήσει με το πρώτο της βιβλίο το “Road Trip“. Ήταν η πρώτη μου επαφή με τη γραφή της αλλά και το πρώτο δείγμα γραφής από την ίδια και ήταν αρκετά ενδιαφέρον για να με κάνει να θέλω να διαβάσω κι άλλα δικά της! Το είδος της είναι το Contemporary Romance, όπως λένε και στο χωριό μου. Ο σύγχρονος ρομαντισμός, αν μπορούμε να πούμε. Ρομαντικές ιστορίες της εποχής μας με όλα αυτά που τις κάνουν πραγματικές ιστορίες, πιθανές και δυνατές να συμβούν πραγματικά σε δυο ανθρώπους, κυρίως αν αυτοί μένουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η χώρα αυτή είναι το περιβάλλον στο οποίο διαδραματίζονται οι ιστορίες της Τατιάνας, γενικότερα και ειδικότερα, στη Νέα Υόρκη, όπου εκτυλίσσεται η τριλογία που ακολούθησε το “Road Trip” με τίτλο “Manhattan”.

img_20180225_131210.jpg

Η Νέα Υόρκη είναι η αγαπημένη πόλη της συγγραφέως και εκεί διαδραματίζονται τα τρία τελευταία της βιβλία. Γνωρίζει την πόλη καλά, την αγαπάει και την περιγράφει με τρόπο που σε κάνει να πιστεύεις πως βρίσκεσαι κι εσύ εκεί και πως παρακολουθείς την ιστορία από μια γωνιά του πάρκου.

Τα δυο πρώτα βιβλία της τριλογίας, το “Ένα βράδυ” και το “Μετά τα μεσάνυχτα” αγαπήθηκαν πολύ και απέδειξαν ότι έχουμε εξαιρετικές πένες στην Ελλάδα, νέες φωνές που μπορούν να ανταγωνιστούν τα δυνατά και διάσημα ονόματα της Αμερικής και γιατί όχι, να τα προσπεράσουν!

img_20180225_153406.jpg

Σήμερα το μεσημέρι, σε έναν υπέροχο χώρο, στο Rabbithole, γιορτάσαμε την ολοκλήρωση της τριλογίας Manhattan της αγαπημένης και πολλά υποσχόμενης Τατιάνας Τζινιώλη. Το τρίτο βιβλίο της σειράς βγαίνει αύριο στα βιβλιοπωλεία και αν δεν τρέξετε να το προμηθευτείτε, εσείς θα χάσετε!

img_20180225_142940.jpg

Οικογένεια, φίλοι, συνάδελφοι, αναγνώστες βρίσκονταν εκεί για να γιορτάσουν μαζί της αλλά και με τις Εκδόσεις Πηγή, την κυκλοφορία του τρίτου βιβλίου με τίτλο “Πριν το ξημέρωμα” αλλά και το τέλος της τριλογίας. Ένα ποτήρι κρασί, ένας καφές, λίγη κουβέντα, φωτογραφίες και φυσικά τα υπέροχα βιβλία της Τατιάνας, συντέλεσαν στην υπέροχη ατμόσφαιρα που ζήσαμε όλοι μαζί σήμερα!

IMG_20180225_131310

Μπορεί η τριλογία να τελειώνει με αυτό το βιβλίο, ένα υπέροχο ταξίδι όμως αρχίζει για το Λόγκαν και την Έλι, τους ήρωες του “Πριν το ξημέρωμα”. Έχουμε χρόνο μπροστά μας να διαβάσουμε, να ταξιδέψουμε μαζί τους, να αγαπήσουμε και το τρίτο ζευγάρι του Μανχάταν, όπως αγαπήσαμε και τα δύο προηγούμενα.

Καλή του επιτυχία και καλό ταξίδι στις καρδιές των αναγνωστών!

 

One thought on “#Manhattan_trilogy #LoganandEli “Πριν το ξημέρωμα” – νέα κυκλοφορία από την Τατιάνα Τζινιώλη και τις Εκδόσεις Πηγή

Leave a Reply / Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.