#Διαγωνισμός #Κλήρωση για το βιβλίο «Ο χλομός βασιλιάς» από τον David Foster Wallace και τις Εκδόσεις Κέδρος

#Κλήρωση #Διαγωνισμός

Το Chill and read​ χαρίζει ένα αντίτυπο του βιβλίου «Ο χλομός βασιλιάς» του David Foster Wallace, προσφορά από τις Εκδόσεις Κέδρος.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

wallace_o_xlomos_vasilias«Αν ξέρεις τις απόψεις ενός ανθρώπου για τη φορολογία, μπορείς να φανταστείς ολόκληρη τη φιλοσοφία του», γράφει ο Ντέιβιντ Φόστερ Γουάλας σ’ αυτό, το τελευταίο του μυθιστόρημα.

Ο νεαρός εκπαιδευόμενος στο τοπικό παράρτημα της Φορολογικής Υπηρεσίας, ονόματι Ντέιβιντ Φόστερ Γουάλας, παρατηρεί με ενδιαφέρον τους υπαλλήλους της. Του μοιάζουν φυσιολογικοί, με τις αρετές και τις αδυναμίες τους. Όσο όμως περνά ο καιρός, συνειδητοποιεί τους τρόπους με τους οποίους οι υπάλληλοι αυτοί αντιμάχονται την εργασιακή ρουτίνα και ανακαλύπτει μια ευρεία γκάμα από ξεχωριστές προσωπικότητες. Ο νεαρός εκπαιδευόμενος έχει φτάσει ακριβώς στην εποχή που κάποιες δυνάμεις μέσα στην υπηρεσία συνωμοτούν για να εξαλείψουν και τα τελευταία ίχνη ανθρωπιάς κι αξιοπρέπειας που έχουν απομείνει στους εργαζόμενους…

Ο Ντέιβιντ Φόστερ Γουάλας πλάθει χαρακτήρες με πλούσιο εσωτερικό κόσμο και θέτει σημαντικά ερωτήματα για το πώς το περιβάλλον και το αντικείμενο της εργασίας επηρεάζουν την ανθρώπινη ύπαρξη. Επιδιώκει παράλληλα να αναδείξει τον ηρωισμό που ενυπάρχει ακόμη και στις πλέον κοινότοπες πτυχές της καθημερινότητας. Ένα σπουδαίο μυθιστόρημα από έναν ανεπανάληπτο συγγραφέα.

 

Εκδόσεις Κέδρος

 

 

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση:

1) Κάνετε Like τη σελίδα του Chill and read στο Facebook και εγγραφείτε στο blog βάζοντας το email σας στο πεδίο “Follow us via Email / Ακολουθήστε μας μέσω email”
2) Κάνετε Like τη σελίδα των Εκδόσεων Κέδρος https://www.facebook.com/kedros.gr/ και
3) Κάνετε Share (public) τη συγκεκριμένη ανάρτηση και
4) Αφήνετε ένα σχόλιο στη συγκεκριμένη ανάρτηση
5) Για τους φίλους που δεν έχουν Facebook, αφήνετε τα στοιχεία σας εδώ.

Συμμετοχές μέχρι και την Τετάρτη 13/3

Την άποψη του Chill and read για το βιβλίο θα βρείτε στο blog: https://wp.me/p7ox1m-45F

 

Ο διαγωνισμός ισχύει για κατοίκους Ελλάδας.
Οι νικητές της Αθήνας παραλαμβάνουν από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Κέδρος (Γ. Γενναδίου 3, Αθήνα 106 78, Τηλ. 210 3802007, Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-16:00, Σάββατο 08:00-14:30) ενώ οι νικητές της επαρχίας το λαμβάνουν με κούριερ, οπότε και θα πρέπει να στείλουν τα ταχυδρομικά τους στοιχεία και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας με μήνυμα στη σελίδα του Chill and read στο Facebook ή εδώ στο blog.
Αν το δώρο δεν παραλειφθεί και επιστραφεί, η αποστολή δεν επαναλαμβάνεται.

Τα στοιχεία επικοινωνίας των νικητών αποστέλλονται στον εκάστοτε εκδοτικό οίκο και δεν κοινοποιούνται πουθενά αλλού.

One thought on “#Διαγωνισμός #Κλήρωση για το βιβλίο «Ο χλομός βασιλιάς» από τον David Foster Wallace και τις Εκδόσεις Κέδρος

Leave a Reply / Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.