#Διαγωνισμός #Κλήρωση για το βιβλίο «Ζακίνθη – Στο άβατο του Κόντε» της Θεοφανίας Ανδρόνικου-Βασιλάκη από τις Χάρτινη Πόλη

#Κλήρωση #Διαγωνισμός

Το Chill and read χαρίζει ένα αντίτυπο του βιβλίου «Ζακίνθη – Στο άβατο του Κόντε» της Θεοφανίας Ανδρόνικου-Βασιλάκη, προσφορά από τις Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη.

 

Λίγα λόγια για τo βιβλίo:

VASILAKI_ZAKINTHI.jpgΖάκυνθος 1860

Ένα νεαρό κορίτσι, με σκισμένα ρούχα και πόδια να αιμορραγούν από τις πληγές, τρέχει στο σκοτάδι και απελπισμένο προτιμά να βρει τον θάνατο στη θάλασσα παρά να πέσει στα αδίστακτα χέρια αυτών που την καταδιώκουν.

Βιέννη 1883

Η κόμισσα Άννα Μαρία, αφήνοντας την τελευταία της πνοή, εξομολογείται στον γιο της ένα τρομερό μυστικό. Συγκλονισμένος εκείνος αποφασίζει να εγκατασταθεί στη Ζάκυνθο για να ανακαλύψει την αλήθεια, την οποία δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του.

Αθήνα 2018

Η Ανθή, απόγονος μιας ξεπεσμένης οικογένειας κόντηδων από τη Ζάκυνθο, έρχεται αντιμέτωπη με έναν από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες του νησιού. Στόχος του είναι να απαλλοτριώσει το τελευταίο περιουσιακό της στοιχείο, το οικόπεδο με το νεκροταφείο
των προγόνων της.

Η επίμονη άρνησή της κινεί τις υποψίες και ενισχύει τις φήμες που θέλουν στο νεκροταφείο να είναι θαμμένα τρομακτικά μυστικά.

Το παλιό σημειωματάριο που ανακαλύπτει η Ανθή σε έναν από τους πέτρινους τάφους είναι η αφορμή για να βρεθεί άθελά της στο επίκεντρο μιας συνταρακτικής περιπέτειας.
Ξετυλίγοντας το κουβάρι της οικογενειακής της ιστορίας, εισχωρεί στο άβατο του πανίσχυρου κόντε ντι Αουγκούστο, εκεί όπου ζούσε και η πανέμορφη μοναχοκόρη του Ζακίνθη, τραγικό θύμα των καταστάσεων. Σελίδα με τη σελίδα, η Ανθή παρασύρεται στη δίνη μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από αγνή, άδολη αγάπη, αξεπέραστες ταξικές διαφορές, αμέτρητα εγκλήματα και ακόμα περισσότερα σκοτεινά μυστικά.

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις με τις οποίες θα έρθει αντιμέτωπη, θα της αλλάξουν για πάντα τη ζωή.

Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη

 

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση:

1) Κάνετε Like τη σελίδα του Chill and read στο Facebook και εγγραφείτε στο blog βάζοντας το email σας στο πεδίο “Follow us via Email / Ακολουθήστε μας μέσω email” και
2) Κάνετε Like τη σελίδα των Εκδόσεων Χάρτινη Πόλη https://www.facebook.com/hartinipolieditions/ και
3) Κάνετε Share (public) τη συγκεκριμένη ανάρτηση στο Facebook και
4) Αφήνετε ένα σχόλιο στη συγκεκριμένη ανάρτηση στο Facebook
5) Για τους φίλους που δεν έχουν Facebook, αφήνετε τα στοιχεία σας εδώ.

Συμμετοχές μέχρι και το Σάββατο 3/8

Η παραλαβή του δώρου θα γίνει από Σεπτέμβρη, καθώς τον Αύγουστο δεν θα πραγματοποιούνται αποστολές από τον Εκδοτικό.

 

Ο διαγωνισμός ισχύει για κατοίκους Ελλάδας.

Οι νικητές παραλαμβάνουν με κούριερ, οπότε και θα πρέπει να στείλουν τα ταχυδρομικά τους στοιχεία και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας με μήνυμα στη σελίδα του Chill and read στο Facebook ή εδώ στο blog.
Αν το δώρο δεν παραλειφθεί και επιστραφεί, η αποστολή δεν επαναλαμβάνεται.

Τα στοιχεία επικοινωνίας των νικητών αποστέλλονται στον εκάστοτε εκδοτικό οίκο και δεν κοινοποιούνται πουθενά αλλού.

 

 

Leave a Reply / Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.