Η Δήμητρα Ιωάννου στην Αθήνα

Public Café Συντάγματος

Το Βιβλιοπωλείο PUBLIC (Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος) και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Δήμητρας Ιωάννου, στην αίθουσα εκδηλώσεων. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας Πένυ Παπαδάκη και ο βιβλιοκριτικός Πάνος Τουρλής. Ανάγνωση αποσπασμάτων θα κάνει η ηθοποιός Θεοδώρα Σιάρκου.

Παρουσίαση Βιβλίου: Το Πολυτιμότερο Αγαθό του Χαράλαμπο Ιορδανίδη

Καφέ Θεα/tro

Το Πολυτιμότερο Αγαθό (Χαράλαμπος Ιορδανίδης) Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, Θεσσαλονίκη Οι Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Χαράλαμπος Ιορδανίδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου τους βιβλίου με τίτλο «Το Πολυτιμότερο Αγαθό». Σας περιμένουμε στο Καφέ Θεα/tro, άνωθεν του Βασιλικού Θεάτρου, Βασιλέως Γεωργίου 2Α. Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στις 19:00. Ένα μυθιστόρημα περιβεβλημένο από έντονα συναισθήματα και δράση που κερδίζει τον αναγνώστη, από την αρχή εώς… Read More Παρουσίαση Βιβλίου: Το Πολυτιμότερο Αγαθό του Χαράλαμπο Ιορδανίδη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΑΘΗ-ΛΕΦΑ ΣΤΟ POLIS ART CAFE

Polis Art Cafe Αθήνα

Οι εκδόσεις Ωκεανός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αναστασίας  Στάθη-Λέφα με τίτλο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣ την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, ώρα 20.00, στο Polis Art Cafe (Πεσµαζόγλου 5, Στάση Μετρό Πανεπιστήμιο). Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ.κ.: Παναγιώτα Γαζή, Στέλεχος της ΚΕΔΕ, π. Δήμαρχος Άμφισσας και π.  Αντιπεριφερειάρχης Νομού Φωκίδας, και ο Δημήτρης Ασημακόπουλος, Φιλόλογος - Θεατρολόγος.