#Διαγωνισμός #Κλήρωση για το βιβλίο «Το αίμα των ξωτικών» από τον Andrzej Sapkowski και τις Εκδόσεις SEΛINI

#Κλήρωση #Διαγωνισμός

Το Chill and read​ χαρίζει δύο αντίτυπα του βιβλίου “Η σκοτεινή καρδιά του δάσους” της Naomi Novik, προσφορά από τις Εκδόσεις SEΛINI.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

BloodOfElvesΓια περισσότερο από έναν αιώνα, άνθρωποι, νάνοι, γνώμοι και ξωτικά ζούσαν μαζί σχετικά ειρηνικά. ‘Ομως οι καιροί έχουν αλλάξει, η εύθραστη ειρήνη έχει πλέον τελειώσει και οι φυλές μάχονται μεταξύ τους για άλλη μια φορά. Το μόνο καλό ξωτικό είναι το νεκρό ξωτικό.

Ο Γκέραλντ της Ρίβια, ο πανούργος κυνηγός τεράτων γνωστός ως ο Γητεύτης, αναμένει τη γέννηση ενός παιδιού που σύμφωνα με την προφητεία, θα έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο, προς το καλό η και προς το κακό.

Καθώς η απειλή του πολέμου πλανιέται πάνω από τη γη, σκοτεινές δυνάμεις κυνηγάνει το παιδί εξαιτίας των ασυνήθιστων δυνάμεων που κατέχει. Ο Γκέραλντ αναλαμβάνει το καθήκον να το προστατέψει…. και για τον Γητευτή η ήττα δεν αποτελεί επιλογή.

Ο Γητευτής (The Witcher) του Andrzej Sapkowski είναι από τις εμπορικότερες σειρές φαντασίας της τελευταίας εικοσαετίας.Η Πολωνική σειρά βιβλίων φαντασίας έχει πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια βιβλία παγκοσμίως και θεωρείται το κορυφαίο έργο του φανταστικού της ανατολικοευρωπαικής λογοτεχνίας.

Έχει μεταφερθεί με τεράστια επιτυχία σε computer game με πάνω από 40 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

Το Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει στο Netflix η πολυαναμενόμενη πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής μεταφοράς των βιβλίων, η οποία έχει κοστίσει για 8 επεισόδια 90 εκατομμύρια δολάρια που την κάνει την πιο ακριβή τηλεοπτική παραγωγή του καναλιού. Έχει μεταφραστεί σε 37 γλώσσες Κυκλοφορεί σε 80 χώρες Πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως Η «Τελευταία Ευχή» , το πρώτο βιβλίο της σειράς, είναι στην τέταρτη έκδοση στην Ελλάδα.

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν επίσης “Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΧΗ” και “ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ”

Εκδόσεις SEΛINI

 

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση:

1) Κάνετε Like τη σελίδα του Chill and read στο Facebook και εγγραφείτε στο blog βάζοντας το email σας στο πεδίο “Follow us via Email / Ακολουθήστε μας μέσω email”
2) Κάνετε Like τη σελίδα των Εκδόσεων SEΛINI https://www.facebook.com/ΕΚΔΟΣΕΙΣ-SEΛINI-138918632831421 και
3) Κάνετε Share (public) τη συγκεκριμένη ανάρτηση και
4) Αφήνετε ένα σχόλιο στη συγκεκριμένη ανάρτηση
5) Για τους φίλους που δεν έχουν Facebook, αφήνετε τα στοιχεία σας εδώ.

Συμμετοχές μέχρι και την Πέμπτη 19/12

Την άποψη του Chill and read για το βιβλίο θα βρείτε στο blog: https://wp.me/p7ox1m-4Su

 

 

Ο διαγωνισμός ισχύει για κατοίκους Ελλάδας.

Οι νικητές της Αθήνας παραλαμβάνουν από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων SEΛINI (Χαρ.Τρικουπη 56-58 & Βαλτετσίου, ΤΚ 10680, Αθήνα, τηλ.210 3625100, ΩΡΑΡΙΟ: ΔΕΥΤ.-ΠΑΡ.: 9.00-17.00) ενώ οι νικητές της επαρχίας το λαμβάνουν με κούριερ, οπότε και θα πρέπει να στείλουν τα ταχυδρομικά τους στοιχεία και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας με μήνυμα στη σελίδα του Chill and read στο Facebook ή εδώ στο blog.
Αν το δώρο δεν παραλειφθεί και επιστραφεί, η αποστολή δεν επαναλαμβάνεται.

Τα στοιχεία επικοινωνίας των νικητών αποστέλλονται στον εκάστοτε εκδοτικό οίκο και δεν κοινοποιούνται πουθενά αλλού.

2 thoughts on “#Διαγωνισμός #Κλήρωση για το βιβλίο «Το αίμα των ξωτικών» από τον Andrzej Sapkowski και τις Εκδόσεις SEΛINI

Leave a Reply / Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.