Νέα Κυκλοφορία: Τα 14 δαχτυλίδια της ζωής, Δέσποινα Γεωργιάδη

Οι Εκδόσεις iWrite, σας προτείνουν ένα πολύ ξεχωριστό βοήθημα για την αυτοβελτίωση και την εσωτερική αναζήτηση της ευτυχίας. Αγαπάμε, ότι μας κάνει ευτυχισμένους! Τι κάνουμε όμως απ’ όλα αυτά που αγαπάμε; Πόσο, στην πραγματικότητα, ασχολούμαστε με την δική μας ευτυχία και πόση αξία της δίνουμε στην καθημερινότητά μας;  

 

Τα 14 δαχτυλίδια της ζωής.jpg

 

Οι περισσότεροι γινόμαστε απλοί θεατές στην ευτυχία κάποιων συνανθρώπων μας και συχνά αναρωτιόμαστε πότε η καλή μοίρα θα χτυπήσει και τη δική μας πόρτα.

Τα όνειρά μας, στριμωγμένα και σκονισμένα, ασφυκτιούν μέσα στο χρονοντούλαπο, ψάχνοντας απεγνωσμένα να βρουν τρόπο να πραγματοποιηθούν, να διαπρέψουν και να μας δώσουν την πολυπόθητη ευτυχία.

Το ερώτημα είναι πώς!

Η συγγραφέας, με ευρηματικό τρόπο, μας υποδεικνύει μέσα από τα 14 δαχτυλίδια της ζωής -που όλοι ανεξαιρέτως, ενώ γνωρίζουμε, ποτέ δεν έχουμε «φορέσει» στη ζωή μας- πώς να αλλάξουμε στάση ζωής και να βρούμε την πραγματική ευτυχία.

 

Εκδόσεις iWriteΗ Συγγραφέας

Η Δέσποινα Νικολάου, γεννήθηκε στην Κύπρο και μεγάλωσε στην Αθήνα, παντρεύτηκε και είναι μητέρα δύο παιδιών. Αποφοίτησε από τη Γαλλική Ακαδημία Αθηνών και επίσης παρακολούθησε επι διετίας μαθήματα Οικονομικού ενδιαφέροντος σε ιδιωτικό Αμερικάνικο κολλέγιο. Υπήρξε ιδιοκτήτρια επιχείρησης που ασχολείτο με Εισαγωγές και Χονδρεμπόριο σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Δυστυχώς, όπως εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις, έτσι και η δικιά της ήταν και αυτή θύμα της οικονομικής κρίσης. Κάνοντας μια νέα αρχή, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη συγγραφή. Ηταν ένα από τα όνειρά της το οποίο είχε μπει στο χρονοντούλαπο μιας και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες, τα επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό και η ανατροφή των παιδιών της τής απορροφούσαν όλο τον ελεύθερό της χρόνο.
Το πρώτο της βιβλίο γράφτηκε στην αγγλική γλώσσα «THE T.R.U.T.H. OF MARRIAGE», το διάστημα που έζησε στο Λονδίνο. Τώρα, όπως λέει, «θέλει να γεφυρώσει την απόσταση που τη χώρισε από το όνειρό της κάνοντας το πρώτο βήμα με «Τα Δεκατεσσερα Δαχτυλιδια της Ζωης», ελπίζοντας έτσι ότι οι αναγνώστες του πρώτου βιβλίου της στα ελληνικά θα καταφέρουν να γεφυρώσουν και αυτοί με τα δαχτυλίδια αυτά, τα αγεφύρωτα όνειρά τους και να βρουν την ευτυχία».

Leave a Reply / Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.