7th Athens Bookstagrammers Meetup

Χθες είχαμε την καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση, την πρώτη μετά το καλοκαίρι. Συναντηθήκαμε και πάλι στο αγαπημένο μας στέκι, στο Upper στο Σύνταγμα, στο αγαπημένο μας τραπέζι! Δεν είχαμε συναντηθεί τον Αύγουστο, οπότε ένα στερητικό μας είχε πιάσει και θέλαμε να πούμε όλα όσα δεν προλάβαμε! Δύσκολο, αλλά κάτι κάναμε! Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε καθόμαστε ώρες σε αυτές τις συναντήσεις!

Παρούσες αυτή τη φορά ήταν η Ζωή zoipappa_beatha, η Νάντια booklittledreamer, η Βάσω v_reads_booksallalong, Ιουλία jouliajoe, η Χαρά xaroulini, η Δέσποινα episkepseis.blog, η Εβελίνα evelynslibrary, η Χριστίνα book_observatory_, η Σοφία silverchildsbooks, η Αφροδίτη aphrobooky, η Έφη bookreviewsgr, η Ιωάννα zizeloni, η Χριστίνα eliz_white, η Ματούλα ntodiesh, η Νάντια nadias_books.n.beers, η Κατερίνα a.handful.of.books, η Μαριέτα mybookmark.gr και η η Ιωάννα _obsessed_with_books, η μικρότερη της παρέας, αλλά μη σου πω και η πιο ψηλή!

overall.jpg

Αρχίσαμε να πίνουμε τα καφεδάκια μας και να λέμε τα νέα μας για το καλοκαίρι και για τα βιβλία που αγοράσαμε από το Φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο! Καθώς χθες ήταν η τελευταία μέρα του Φεστιβάλ είχε αρκετό κόσμο. Σύντομα έφτασαν και οι πολυ αγαπημένες Μαρία mareira_a, η Ιωάννα joanito_a, η Τατιάνα tatianaginioli που μάλλον τη ματιάσαμε και δεν έβρισκε να παρκάρει και η Γεωργία gigi_booksworld που δεν είχε και πολύ φωνή, αλλά και πάλι ήρθε να μας δει και να μας ακούσει!

nandia_katerina_xara_despoina

Η αλήθεια είναι πως είμαστε πολλές γυναίκες μαζεμένες και μάλλον τρομάζουμε τους άντρες και δεν έρχονται εύκολα στην παρέα μας! Πρώτη φορά που είχε έρθει άντρας ήταν στη συνάντηση του Μαΐου και δεν ήταν άλλος από τον αγαπημένο bookstagrammer Μιχάλη michael_lux που έχει πολλούς φίλους στην κοινότητα και τον αγαπάμε πολύ! Η επόμενη φορά που ήρθε άντρας ήταν στη συνάντηση του Ιουνίου και ήταν ο συγγραφέας Αλέξης Ζησιμόπουλος skoteinav ο οποίος είχε έρθει μαζί με άλλες δύο συγγραφείς φίλες του και γενικά δεν φάνηκε να τρομάζει από την παρουσία τόσων γυναικών!

nantia_vasw_evelina

 

Ένας τέτοιος τολμηρός άντρας ήταν και ο χθεσινός καλεσμένος συγγραφέας, ο οποίος είχε τέτοια άνεση χθες που ήταν σαν να βρίσκεται συνέχεια ανάμεσα σε γυναίκες! O λόγος γίνεται για τον Δημήτρη Σίμο disimos1 ένα ακόμη νέο παιδί που διαβάζουμε και χαρήκαμε να έχουμε κοντά μας. Ήρθε άνετος και ωραίος, μας χαιρέτισε, ήπιε το καφεδάκι του και πιάσαμε την κουβέντα! Μιλήσαμε για τα βιβλία του, τη σειρά Σκοτεινά νερά αλλά και τη συνεργασία στην «Αποκάλυψη» με άλλους τρεις συγγραφείς. Μάθαμε για το νέο βιβλίο που ετοιμάζει και δεν θα είναι μέρος της σειράς, αλλά ένα ψυχολογικό θρίλερ! Οι φαν του είδους έκαναν πάρτι μόλις το άκουσαν. Μάθαμε επίσης ότι νέο Καπετάνο πριν το 2021 δεν θα έχει και πάθαμε ένα μικρό σοκ! Τα εγκεφαλικά τα προλάβαμε ευτυχώς! Έγινε και η κλήρωση για τα δύο αντίτυπα του βιβλίου «Τοξικά Μάτια» που έφερε μαζί του ο Δημήτρης και τυχερές ήταν η Σοφία silverchildsbooks και η Χριστίνα eliz_white.

book_signing

Λίγο πριν φύγει ο συγγραφέας από την παρέα μας, που έπρεπε να βρίσκεται στο Ζάππειο για συνέντευξη, βγάλαμε τις φωτογραφίες μας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον επόμενο μήνα.

IMG_20190916_140557_127

 

Αν είσαι bookstagrammer και θέλεις να έρθεις στην παρέα μας, επικοινώνησε μαζί μου! Εμείς θέλουμε να σε γνωρίσουμε!

Μια λίστα με τα μέλη της ομάδας θα βρεις στο άρθρο μου «Bookstagrammers» που βρίσκεται υπό συνεχή ανανέωση!

 

*Οι φωτογραφίες είναι δικές μου και της υπέροχης Ιουλίας jouliajoe!

 

4 thoughts on “7th Athens Bookstagrammers Meetup

    1. Ήταν πολύ ωραία! Μου είχε λείψει τον Αύγουστο! Τώρα ανυπομονώ για τον Οκτώβρη και κάνω ότι μπορώ για να είναι ολοκληρωμένο το Halloween θέμα!!!

Leave a Reply / Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.