«Θεοί και Δαίμονες» και «Το δέντρο του Άραϋ» βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για λίγο

Γράφει η Γεωργία Κωστοπούλου

 

IMG_20191230_191204.jpg

Η Μαρία Βρυσανάκη, συγγραφέας της σειράς «Θεοί και Δαίμονες» και ο Μανώλης Σιμιτσάκης, συγγραφέας της τριλογίας «Το δέντρο του Άραϋ» άφησαν για λίγες μέρες την όμορφη Κρήτη και ήρθαν να μας μιλήσουν για τα βιβλία τους, αυτά που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, αλλά και αυτά τα οποία δουλεύουν και πρόκειται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες. Τους συναντήσαμε σε ένα όμορφο μπαράκι στο κέντρο, όπου τους απολαύσαμε παρέα με δυο bookstagrammers και bloggers που γνωρίζουμε και αγαπάμε!

IMG_20191230_194748

Η Έφη Μαθιουδάκη (bookreviewsgr.home.blog/) μίλησε για την τριλογία του Μανώλη Σιμιτσάκη «Το δέντρο του Άραϋ». Εγώ έχω διαβάσει και σας έχω γράψει μόνο για το πρώτο βιβλίο, όμως η Έφη είναι φαν της σειράς και τα διάβασε και τα τρία. Μας είπε πόσο πολύ της άρεσαν τα βιβλία, αλλά και το λόγο για τον οποίο της άρεσαν και τα προτείνει. Τόσο η Έφη, όσο και ο Μανώλης μίλησαν για το το περιέχει το κάθε βιβλίο και τι διαφορές έχει το ένα από το άλλο. Για παράδειγμα, το πρώτο βιβλίο με τίτλο «Συναίσθημα» μας εισάγει στον κόσμο που έπλασε ο συγγραφέας και περιέχει πολύ συναίσθημα και άρα και αρκετό λυρισμό. Ενώ το τρίτο, που έχει τίτλο «Φαντασία» είανι ακριβώς αυτό. Ένα βιβλίο γεμάτο φαντασία. Στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχει το πρώτο κομμάτι από την ομιλία της Έφης. Το υπόλοιπο δε σώθηκε δυστυχώς…

Η Μαρία Αλεξοπούλου (onegirl1pen.wordpress.com/) μίλησε για τη σειρά της Μαρίας Βρυσανάκη «Θεοί και Δαίμονες» την οποία διαβάζει και έχει αγαπήσει και περιμένει και η ίδια πως και πως το επόμενο βιβλίο. Η Μαρία μας μίλησε για την ιστορία της σειράς αλλά και για τους ήρωές της και τις φυλές που υπάρχουν στη σειρά, καθώς και για όλα αυτά τα σημεία που της άρεσαν διαβάζοντας τα τρία πρώτα βιβλία της σειράς. Κατάφερα να σώσω και να σας μεταφέρω παρακάτω το βίντεο με την ομιλία της για να μάθετε κι εσείς όσα περισσότερα μπορείτε και να διασκεδάσετε όπως διασκεδάσαμε κι εμείς!

Πέρα όμως από τα βιβλία για τα βιβλία που ήδη ξέρουμε, μάθαμε και για τα επόμενα βιβλία τους. Ο Μανώλης Σιμιτσάκης θα επανέλθει την άνοιξη με ένα βιβλίο διαφορετικό από αυτά με τα οποία τον έχουμε γνωρίσει έως τώρα και θα κυκλοφορήσει και αυτό από τις Εκδόσεις Λυκόφως. Ενώ το τέταρτο βιλίο της σειράς «Θεοί και Δαίμονες» θα κυκλοφορήσει όπως αναμένεται τέλος Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε, υπομονή!

 

Leave a Reply / Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.