Οι #ΝέεςΚυκλοφορίες του μήνα! Ποιο από όλα αυτά τα βιβλία θέλετε να διαβάσετε;

Βιβλία που κυκλοφορούν ήδη από τον Ιούνιο αλλά και άλλα που βγήκαν ήδη μέσα στον Ιούλιο, αλλά αξίζουν την προσοχή σας:

«Η Άνοδος του Σάιλας Λάπαμ» του William Dean Howells σε μετάφραση Ευγενίας Μίγδου από τις Εκδόσεις Gutenberg, «Η Φλόγα» του Leonard Cohen σε μετάφραση Γιώργου-Ίκαρου Μπαμπασάκη από τις Εκδόσεις Gutenberg, «Λαγέ Τρέξε» του John Updike σε μετάφραση Πάνου Τομαρά από τις Εκδόσεις Οξύ, «Ο καλός ποιμένας» του Cecil Scott Forester σε μετάφραση Πάνου Τομαρά από τις Εκδόσεις Οξύ.

 

«Μακρύ πέταλο από θάλασσα» της Ιζαμπέλ Αλιέντε σε μετάφραση Βασιλικής Κνήτου από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, «Αυτή η οικογένεια θα με τρελάνει!» της Κατερίνας Μανανεδάκη από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, «Σου χρωστάω χάρη» της Σόφι Κινσέλα σε μετάφραση Σέβυς Σπυριδογιαννάκη από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, «Τα μάτια του σκότους» του Dean Koontz σε μετάφραση Ρόζας Τραϊκόγλου από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

 

«Έτος χωρίς Καλοκαίρι» του Μανώλη Παλαβούζη από τις Εκδόσεις Πηγή, «Άνυα – Το Κάλεσμα της Ακτής» του Γιώργου Χατζηκυριάκου από τις Εκδόσεις Πηγή, «Έγκλημα τον Αύγουστο» της Δήμητρας Καντεράκη από τις Εκδόσεις Πηγή, «Οι Υποθέσεις του Επιθεωρητή Μάρτιν» του Πέτρου Κουτρουμπίλα από τις Εκδόσεις Πηγή.

 

«Μαθήματα νεκροψίας» των Sebastian Fitzek και Michael Tsokos από τις Εκδόσεις Διόπτρα, « Ο λύκος» της Mo Hayder σε μετάφραση Σοφίας Τάπα από τις Εκδόσεις Διόπτρα, «Ο θρήνος του γκάνγκστερ» του Ray Celestin σε μετάφραση Μαρίας-Ρόζας Τραϊκόγλου από τις Εκδόσεις Διόπτρα, « Μια ευτυχισμένη ζωή» της Lisa Kleypas σε μετάφραση Νοέλας Ελιασά από τις Εκδόσεις Elxis, «Η φιοριτούρα της καρδιάς» της Julia Quinn σε μετάφραση Νέλλα Γιατράκου από τις Εκδόσεις Elxis.

 

«Η πλήξη» του Alberto Moravia από τις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, «Το πεπρωμένο της σάρκας» των Ambrose Parry από τις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, «Γκραν Παρί» του Olivier Norek από τις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, «Η Καλή Κόρη» της Karin Slaughter σε μετάφραση Στράτου Μυρογιάννη από τις Εκδόσεις Gutenberg.

 

«Άσπιλοι ένοχοι» της Θεοφανίας Ανδρονίκου Βασιλάκη από τις Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, «Το Τανγκό της Ηλέκτρας» της Αλέκας Ζωγράφου από τις Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, «Οι Κόρες του Ανέμου» του Στέλιου Δ. Στυλιανού από τις Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη.

 

Και πέρα από όλες αυτές τις νέες κυκλοφορίες, στις 25 Ιουνίου κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Ψυχογιός το πολυαναμενόμενο βιβλίο «Η Μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών» της Σούζαν Κόλινς σε μετάφραση Πηνελόπης Τριαδά, το βιβλίο που εξιστορεί όσα προηγήθηκαν της τριλογίας «Αγώνες Πείνας». Και για να το γιορτάσουν, αλλά και για να ευχαριστήσουν τους φαν οι εκδόσεις Ψυχογιός εξέδωσαν και την τριλογία «Αγώνες Πείνας» σε ένα υπέροχο σετ!

 

Ενώ για τους λάτρεις του μυστηρίου, δέκα νέα βιβλία της Agatha Christie κυκλοφορούν ήδη από τον Ιούνιο και υπόσχονται να σας κρατήσουν συντροφιά όλο το καλοκαίρι! «Έγκλημα στο Νείλο» σε μετάφραση Δέσποινας Κανελλοπούλου, «Μυστήριο στην Καραϊβική» σε μετάφραση Χρύσας Μπανιά, «Ο ωχρός ίππος» σε μετάφραση Έφης Τσιρώνη, «Η εξαφάνιση της γηραιάς κυρίας» σε μετάφραση Αικατερίνης Α. Δουρίδα, «Η ξεχασμένη δολοφονία» σε μετάφραση Χρύσας Μπανιά, «Σιωπηλός μάρτυρας» σε μετάφραση Χρήστου Καψάλη και Χρήστου Μπαρουξή, «Το μυστήριο του Σίταφορντ» σε μετάφραση Μιχάλη Μακρόπουλου, «Ο φόνος είναι εύκολος» σε μετάφραση Δέσποινας Κανελλοπούλου, «Έγκλημα κάτω από τον ήλιο» σε μετάφραση Ρόζας Τραϊκόγλου, «Το μυστήριο του Λίστερντεϊλ» σε μετάφραση Αναστασίας Δεληγιάννη και Μιχάλη Μακρόπουλου.

 

Είναι κάποιο που έχετε ήδη προμηθευτεί; Κάποιο που θα θέλατε πολύ να διαβάσετε; Πείτε μου στα σχόλια!!

Leave a Reply / Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.