Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Κυριάκος Αθανασιάδης Βαγγέλης Γιαννίσης

Χίλντα Παπαδημητρίου Δημήτρης Σίμος   

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

 

 

apokalupsi.gifΑστυνομικό μυθιστόρημα
Σελίδες: 344 · Σχήμα: 14,5Χ20,5
ΙSBN: 978-960-569-907-9 · Τιμή: 15,99 €

 

Τέσσερις συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας ενώνουν τις δυνάμεις τους γράφοντας μαζί ένα μυθιστόρημα που θα σας κόψει την ανάσα.

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα συγκλονίζει την Αθήνα. Οι αστυνομικοί της Δίωξης δεν έχουν συναντήσει παρόμοιο άλλη φορά στη ζωή τους. Η πόλη, παραμονές Χριστουγέννων, αναστατώνεται. Το θύμα είναι άγνωστο, και ο δολοφόνος δείχνει αρρωστημένος και σίγουρος για αυτό που κάνει.

Η  αστυνόμος Αΐντα Μητροπούλου έχει κάθε λόγο να υποψιάζεται πως πρόκειται για serial-killer και, μαζί με τον υπαστυνόμο Δώρη Μανουστάκο και την υπόλοιπη ομάδα της, θα προσπαθήσουν να εξιχνιάσουν την υπόθεση, ξέροντας όμως εκ των προτέρων πως μόνο ο ίδιος ο δολοφόνος μπορεί να τους δώσει περισσότερα στοιχεία… με έναν καινούργιο φόνο. Πράγμα που βέβαια δεν θα αργήσει να συμβεί. Μόνο που αυτή τη φορά το έγκλημα είναι ακόμη πιο σκληρό και ακόμη πιο τερατώδες. Και αυτό είναι μόνο η αρχή…

Στην υπόθεση θα εμπλακεί ενεργά και ο μυστηριώδης ανεξάρτητος ρεπόρτερ Παύλος Βαφειάδης, που συντονίζει τη δική του ομάδα «πρακτόρων» μέσα στα σκοτεινά στενά της Αθήνας, στα ρημαγμένα της σπίτια και στα καταφύγια των παρανόμων. Όλοι θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μην ξαναχτυπήσει ο παρανοϊκός δολοφόνος, χωρίς όμως να ξέρουν ή να μπορούν να υποψιαστούν ποια είναι η πραγματική αιτία για όλα αυτά…

Τέσσερις συγγραφείς γράφουν από κοινού ένα σύγχρονο αστυνομικό μυθιστόρημα, ένα γρήγορο, σκληρό και αιματοβαμμένο θρίλερ, γράφοντας εκ περιτροπής τα κεφάλαια του βιβλίου και αναλαμβάνοντας ο καθένας  από έναν ρόλο: η Χίλντα Παπαδημητρίου την αστυνόμο Μητροπούλου, ο Δημήτρης Σίμος τον Δώρη Μανουστάκο, ο Βαγγέλης Γιαννίσης τον Παύλο Βαφειάδη, και ο Κυριάκος Αθανασιάδης, εμπνευστής και συντονιστής του εγχειρήματος, τον ανώνυμο δολοφόνο.

 

Η Αποκάλυψη είναι το αστυνομικό μυθιστόρημα της χρονιάς,

και αυτό που θα συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλο.



Εκδόσεις Παπαδόπουλος

 

Οι συγγραφείς

athanasiadis.jpg

 

Κυριάκος Αθανασιάδης

Ο Κυριάκος Αθανασιάδης γεννήθηκε το 1963 στη Θεσσαλονίκη. Εργάστηκε για τρεις δεκαετίες στον χώρο του βιβλίου, στην Αθήνα, ως επιμελητής εκδόσεων, αναγνώστης χειρόγραφων πεζογραφίας και στέλεχος εκδοτικού οίκου. Εξέδωσε περί τα 30 βιβλία, κάποια από αυτά με διάφορα ψευδώνυμα. Από το καλοκαίρι του 2017 ζει στην Πράγα.



giannisisΒαγγέλης Γιαννίσης

Ο Βαγγέλης Γιαννίσης γεννήθηκε το 1988 στην Ελευσίνα, όπου και μεγάλωσε. Το 2014 εξέδωσε το πρώτο του μυθιστόρημα αστυνομικής λογοτεχνίας και από τότε προστέθηκαν στο βιογραφικό του άλλα τρία βιβλία με πρωταγωνιστή τον Ελληνοσουηδό επιθεωρητή Αντερς Οικονομίδη. Παράλληλα με τη συγγραφή ασχολείται με μεταφράσεις, αρθρογραφεί σχετικά με το true crime και παρουσιάζει εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή στον amagi.gr.



 

papadimitriou.jpgΧίλντα Παπαδημητρίου

Η Χίλντα Παπαδημητρίου σπούδασε Νομικά. Ασχολείται με τη μετάφραση, με τη συγγραφή αστυνομικών μυθιστορημάτων (Για μια Χούφτα Βινύλια, Έχουνε Όλοι Κακούς Σκοπούς, η Συχνότητα του Θανάτου), και με μουσικές μονογραφίες (Beatles, Clash, Bob Marley). Έχει διδάξει μετάφραση της αστυνομικής λογοτεχνίας στο ΕΚΕΒΙ και είναι τακτική συνεργάτης του διαδικτυακού περιοδικού για το βιβλίο Book Press και της διαδικτυακής μουσικής πύλης http://www.mic.gr.



14485144_10209544552703583_816082060349668141_nΔημήτρης Σίμος

Ο Δημήτρης Σίμος γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1987. Το πρώτο του βιβλίο κατέκτησε την πρώτη θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό μυθιστορήματος «Ασημένια Σελίδα». Δραστηριοποιείται παράλληλα ως σεναριογράφος. Τον Ιανουάριο του 2016 έγινε δεκτός στην Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας, ως ένα από τα νεαρότερα μέλη της. Έχει στο ενεργητικό του δύο μυθιστορήματα αστυνομικής λογοτεχνίας και είναι ο δημιουργός της αστυνομικής σειράς βιβλίων Σκοτεινά Νερά. 



 

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~



 

ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

 

Άγγελος Χρυσόγελος

ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ

 

101751Σειρά: Μικρές Εισαγωγές

Διεύθυνση Σειράς: Μπάμπης Παπαδημητρίου

Σελίδες: 112 · Σχήμα: 13,5Χ20,5

ΙSBN: 978-960-569-783-9 · Τιμή: 10,99 €

 

Στο νέο βιβλίο της σειράς ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ με τίτλο Λαϊκισμός, ο ερευνητής σε ζητήματα λαϊκισμού και διεθνών σχέσεων Άγγελος Χρυσόγελος αναλύει το φαινόμενο του λαϊκισμού σε διεθνές επίπεδο. Αποφεύγοντας τα στερεότυπα (εννοιολογικά και θεωρητικά) που επηρεάζουν τον δημόσιο διάλογο για το συγκεκριμένο φαινόμενο, ο συγγραφέας επικεντρώνεται στους παράγοντες που συμβάλλουν στην καλύτερη κατανόηση των αυθεντικά λαϊκιστικών φαινομένων, διαχωρίζοντάς τα από τα φαινόμενα που συνηθίζουμε να αποκαλούμε «λαϊκιστικά».

Έχοντας αποσαφηνίσει από την αρχή πως ο λαϊκισμός εκφράζει δύο βασικά χαρακτηριστικά: τον αντιελιτισμό και τον αντιπλουραλισμό, ο συγγραφέας ξεκινά την ανάλυσή του από το πώς παρουσιάζεται το φαινόμενο στον δημόσιο διάλογο και έπειτα επισημαίνει βασικά χαρακτηριστικά του λαϊκισμού, όπως και τους ορισμούς και τα συμπεράσματα που τον συνοδεύουν στη βιβλιογραφία. Στη συνέχεια, διαχωρίζει τον λαϊκισμό σε βασικούς τύπους και αναφέρει κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα διεθνών λαϊκιστικών φαινομένων και συγκεκριμένα τη λαϊκιστική ριζοσπαστική δεξιά και τη λαϊκιστική ριζοσπαστική αριστερά στην Ευρώπη, τον λαϊκισμό στην ευρωζώνη και τη μετακομμουνιστική Ευρώπη, τον προοδευτικό και δεξιό λαϊκισμό στις ΗΠΑ, το νεοφιλελεύθερο και αριστερό λαϊκισμό στη Λατινική Αμερική και τον λαϊκισμό όπως εκφράζεται στον μουσουλμανικό κόσμο και την Ασία.

Η κριτική επισκόπηση για την επίδραση του λαϊκισμού στη φιλελεύθερη δημοκρατία που πραγματοποιείται στο τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου συμβάλλει στη συζήτηση για τα ουσιώδη διλήμματα της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας σήμερα.

Η σειρά ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ περιλαμβάνει βιβλία αναφοράς, γραμμένα από ειδικούς, τα οποία δίνουν έγκυρη και εις βάθος πληροφόρηση για θέματα άμεσου ενδιαφέροντος. Απλή αλλά όχι απλουστευτική, επιστημονική αλλά όχι απροσπέλαστη, σύντομη αλλά και πλήρης, η σειρά προσφέρει στον σύγχρονο αναγνώστη τα κλειδιά ώστε να κατανοήσει σε βάθος τον πολύπλοκο και μεταβαλλόμενο κόσμο μας.



Εκδόσεις Παπαδόπουλος



Ο συγγραφέας

KCL Headshots Oct 2016 at the  on the 04/10/2016. Photo: David TettΟ Άγγελος Χρυσόγελος είναι ερευνητής σε ζητήματα λαϊκισμού και διεθνών σχέσεων στο Global Populism Cluster του Weatherhead Center for International Affairs του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στο London School of Economics και το King’s College London. Κατέχει διδακτορικό τίτλο από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο (EUI) της Φλωρεντίας και είναι εταίρος της δεξαμενής σκέψης Chatham House

 


 

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~



 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΥΛΟΥ 

Ανέβα επίπεδο

 

101753Εικονογράφηση: Ίρις Σαμαρτζή

 

Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά 4+

Σελίδες: 48 · Σχήμα: 24Χ24 · Σκληρό εξώφυλλο

ΙSBN: 978-960-569-911-6 · Τιμή: 13,99 €

 

Τι χρειάζεται να έχεις για να «ανέβεις επίπεδο»;

Να αποδείξεις πόσο δυνατός είσαι σε μια συναρπαστική αναμέτρηση

 ή κάτι τελείως διαφορετικό;

Ανέβα Επίπεδο είναι ο τίτλος του νέου παιδικού βιβλίου του Αντώνη Παπαθεοδούλου, σε εικονογράφηση της Ίριδας Σαμαρτζή, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο Σερ-Νικ-Ανίκητος-Υπέρ-Σούπερ-Ιππότης, ο ήρωας του βιντεοπαιχνιδιού Σούπερ-Ιπποτομαχίες που παίζει ο μικρός Νίκος. Ο Σερ-Νικ-Ανίκητος-Υπέρ-Σούπερ-Ιππότης είναι πολύ δυνατός καθώς έχει φτάσει μετά από πολλές δοκιμασίες στο επίπεδο 99. Για να φτάσει στο επίπεδο 100 χρειάζεται να αναμετρηθεί με έναν νέο Ιπποτομαχητή. Όταν ανακαλύπτει πως ο αντίπαλός του Φόβος-και-Τρόμος-Σούπερ-Μαχητής-Τζον δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο, ο Σερ-Νικ παίρνει μια «γενναία» απόφαση.

Ο συγγραφέας Αντώνης Παπαθεοδούλου αντλεί έμπνευση από τον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών με τους ρωμαλέους ήρωες και τις χιλιάδες δοκιμασίες για να διηγηθεί μια πρωτότυπη ιστορία που λαμβάνει χώρα σε έναν εικονικό κόσμο αλλά προβάλλει ένα πολύ αληθινό μήνυμα.

Η Ελληνίδα υποψήφια για το Hans Christian Andersen Award 2020 στην κατηγορία της εικονογράφησης Ίρις Σαμαρτζή «παίζει» μοναδικά με τις ψηφιδωτές φιγούρες, τα πολλαπλά επίπεδα και τη γενικότερη αισθητική των video games, και δημιουργεί εικόνες που συμπληρώνουν αρμονικά την αφήγηση.

 

Το «Ανέβα Επίπεδο» είναι μια ιστορία για τη φιλία και τη δύναμη που χαρακτηρίζει έναν αληθινό ήρωα: την αναμέτρηση με τον ίδιο του τον εαυτό και τις αξίες του.



Εκδόσεις Παπαδόπουλος



Ο συγγραφέας

guide1204Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά. Σπούδασε κινούμενο σχέδιο και εργάζεται στη διαφήμιση. Από το 1999 γράφει και μεταφράζει ιστορίες, τραγούδια και σενάρια για παιδιά. Βιβλία του έχουν βραβευτεί με το Κρατικό Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου, με το βραβείο του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (IBBY), το Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου του περιοδικού Διαβάζω, το Ειδικό Βραβείο Βιβλιοπωλών Public κ.ά. Το βιβλίο Ένα Τελευταίο Γράμμα που δημιούργησε με την Ίριδα Σαμαρτζή απέσπασε το Διεθνές Βραβείο Compostela 2016. Πολλά βιβλία του έχουν συμπεριληφθεί στις λίστες των White Ravens της Διεθνούς Παιδικής Βιβλιοθήκης του Μονάχου επί σειρά ετών, έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες κι έχουν μεταφερθεί στο θέατρο και στο κουκλοθέατρο. Περισσότερα για τον ίδιο και τα βιβλία του στο www.antonispapatheodoulou.com



Η εικονογράφος

guide1205Η Ίρις Σαμαρτζή γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε graphic design και interior design στη Σχολή Βακαλό, απ’ όπου αποφοίτησε με υποτροφία. Εικονογραφεί παιδικά βιβλία από το 2004. Βιβλία της έχουν βραβευτεί με το Κρατικό Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου, με το βραβείο του Κύκλου του Ελληνικού παιδικού βιβλίου (IBBY) κ.α. Το βιβλίο Ένα Τελευταίο Γράμμα που δημιούργησε με τον Αντώνη Παπαθεοδούλου απέσπασε το Διεθνές Βραβείο Compostela 2016. Το 2018 ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της για το παγκόσμιο βραβείο εικονογράφησης για παιδιά και νέους Hans Christian Andersen 2020.



~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~



ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΥΛΟΥ 

Το μυστικό βιβλίο

του Μπλε Κύκλου     

 

 

101747Εικονογράφηση: Ίρις Σαμαρτζή

 

Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου

Βιβλία γνώσεων για παιδιά 6+

Σελίδες: 64 · Σχήμα: 17Χ24 · Σκληρό εξώφυλλο

ΙSBN: 978-960-569-902-4 · Τιμή: 13,99 €

 

Ένα βιβλίο για την πιο σπουδαία ουσία του πλανήτη: ΤΟ ΝΕΡΟ!

H επιστημονική ομάδα του Διεθνούς Ερευνητικού Κέντρου Νερού Νηρέας του Πανεπιστημίου Κύπρου με επικεφαλής τη Δέσπω Φάττα-Κάσινου, συμπράττει με τους βραβευμένους δημιουργούς Αντώνη Παπαθεοδούλου και Ίρις Σαμαρτζή για τη δημιουργία ενός εικονογραφημένου βιβλίου γνώσεων με θέμα το νερό.

Το «Μυστικό Βιβλίο του Μπλε Κύκλου» σκοπό έχει να μη μείνει μυστικό, αλλά μέσα από εικόνες και απλά παραδείγματα να δείξει σε όσο περισσότερα παιδιά μπορεί τις ιδιότητες που κάνουν το νερό πολύτιμο, τον κύκλο του στη φύση αλλά και στην πόλη και τους τρόπους που ολοένα ανακαλύπτουν οι επιστήμονες για να αφαιρούν τους ρύπους, ώστε να μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί προς όφελος όλων. Να κάνει και τα παιδιά μέλη της «Κοινωνίας του Αέναου Μπλε Κύκλου», της Blue Circle Society, μιας πραγματικής ομάδας νέων επιστημόνων και ερευνητών ταγμένων να καθαρίζουν, να προστατεύουν και να φροντίζουν το πιο πολύτιμο αγαθό στη Γη.

Για την έκδοση συνεργάστηκαν επίσης οι ερευνήτριες του Διεθνούς Ερευνητικού Κέντρου Νερού Νηρέας Ειρήνη Μιχαήλ-Κορδάτου, Λήδα Ιωάννου-Ττόφα και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νηρέα Κώστας Μιχαήλ.

Όπως δηλώνει στην εισαγωγή του βιβλίου η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κύπρου Δέσπω Φάττα-Κάσινου, ο Αντώνης Παπαθεοδούλου και η Ίρις Σαμαρτζή: «μπόρεσαν να μεταφέρουν δημιουργικά όλα τα τεχνικά, δύσκολα και ακαταλαβίστικα περί “νερολογίας” σε ένα βιβλίο γνώσεων».

Το Μυστικό Βιβλίο του Μπλε Κύκλου μπορεί να αξιοποιηθεί και ως εκπαιδευτικό υλικό στα σχολεία.



 

Εκδόσεις Παπαδόπουλος



Ο συγγραφέας

guide1204Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά. Σπούδασε κινούμενο σχέδιο και εργάζεται στη διαφήμιση. Από το 1999 γράφει και μεταφράζει ιστορίες, τραγούδια και σενάρια για παιδιά. Βιβλία του έχουν βραβευτεί με το Κρατικό Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου, με το βραβείο του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (IBBY), το Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου του περιοδικού Διαβάζω, το Ειδικό Βραβείο Βιβλιοπωλών Public κ.ά. Το βιβλίο Ένα Τελευταίο Γράμμα που δημιούργησε με την Ίριδα Σαμαρτζή απέσπασε το Διεθνές Βραβείο Compostela 2016. Πολλά βιβλία του έχουν συμπεριληφθεί στις λίστες των White Ravens της Διεθνούς Παιδικής Βιβλιοθήκης του Μονάχου επί σειρά ετών, έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες κι έχουν μεταφερθεί στο θέατρο και στο κουκλοθέατρο. Περισσότερα για τον ίδιο και τα βιβλία του στο www.antonispapatheodoulou.com



Η εικονογράφος

guide1205Η Ίρις Σαμαρτζή γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε graphic design και interior design στη Σχολή Βακαλό, απ’ όπου αποφοίτησε με υποτροφία. Εικονογραφεί παιδικά βιβλία από το 2004. Βιβλία της έχουν βραβευτεί με το Κρατικό Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου, με το βραβείο του Κύκλου του Ελληνικού παιδικού βιβλίου (IBBY) κ.α. Το βιβλίο Ένα Τελευταίο Γράμμα που δημιούργησε με τον Αντώνη Παπαθεοδούλου απέσπασε το Διεθνές Βραβείο Compostela 2016. Το 2018 ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της για το παγκόσμιο βραβείο εικονογράφησης για παιδιά και νέους Hans Christian Andersen 2020.



 

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~



 

STEPHEN KRENSKY 

Πώς βρήκε τη δουλειά του ο Αϊ-Βασίλης     

 

101750lΕικονογράφηση: S. D. Schindler

Χριστουγεννιάτικα

Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά 4+

Σελίδες: 36 · Σχήμα: 24Χ22· Σκληρό εξώφυλλο

ΙSBN: 978-960-569-909-3 · Τιμή: 10,99 €

 

Μια διαφορετική ιστορία για την «ιστορία» του Αϊ-Βασίλη,

που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι αναγνώστες!

 

Η ιστορία είναι γνωστή: Κάθε χρόνο το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων ο Αϊ-Βασίλης γυρίζει όλο τον κόσμο με το έλκηθρό του, το οποίο τραβούν πετούμενοι τάρανδοι, μπαίνει στα σπίτια μέσα από τις καμινάδες και μοιράζει δώρα σε όλα τα παιδιά. Πώς κατέληξε όμως ο Αϊ-Βασίλης να κάνει αυτή τη «δουλειά»;

Την απάντηση σε αυτή την απορία δίνουν οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος με την έκδοση του εικονογραφημένου βιβλίου Πώς βρήκε τη δουλειά του ο ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ του Stephan Krensky, σε μετάφραση της Μαρίας Αγγελίδου και σε εικονογράφηση του S. D. Schindler.

Βλέπετε, ο Αϊ-Βασίλης ήταν κάποτε ένας νέος που έψαχνε για δουλειά. Δεν τον προβλημάτιζε τι δουλειά θα ήταν αυτή, αρκεί να μην έμενε κλεισμένος σε ένα γραφείο. Έτσι, γεμάτος ενθουσιασμός ξεκίνησε την καριέρα του ως καπνοδοχοκαθαριστής. Παρόλο που του άρεσε πολύ και τα κατάφερνε περίφημα, τα καθαρά του ρούχα δεν έπειθαν τον κόσμο πως την έκανε καλά και έτσι σύντομα χρειάστηκε να ψάξει για κάτι άλλο. Η δουλειά στο ταχυδρομείο τον ενθουσίασε μόνο που η δική του, μοναδική μέθοδος παράδοσης δεν έγινε ακριβώς καλοδεχούμενη από τους παραλήπτες των δεμάτων. Ο Αϊ-Βασίλης συνέχισε να αναζητά την δουλειά που του ταίριαζε και δεν πτοήθηκε… ούτε όταν έχασε την τρίτη, την τέταρτη ή την πέμπτη δουλειά!

Κάθε εργασιακή εμπειρία, κάθε δική του αντίληψη ως προς τον τρόπο που μπορούσε να εκτελεστεί η κάθε εργασία οδήγησαν στο να γίνει ο Αϊ-Βασίλης ο γνωστός γενειοφόρος, λίγο γεματούλης άντρας με την κόκκινη στολή, που μοιράζει δώρα στα παιδιά όλου του κόσμου την πιο σκοτεινή νύχτα του χειμώνα.

Το Πώς βρήκε τη δουλειά του ο ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ είναι ένα άκρως πρωτότυπο και αστείο βιβλίο που ξεφεύγει από τις συνηθισμένες χριστουγεννιάτικες εκδόσεις. Η εικονογράφηση έχει την αίσθηση ενός γεμάτου σκίτσου με ζωντανά χρώματα που αναπαριστά μοναδικά τη σταδιοδρομία του Αϊ-Βασίλη!

Leave a Reply / Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.