Νέα βιβλία κυκλοφορούν σήμερα από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

6 ακόμα νέα βιβλία για μικρούς και μεγάλους, κυκλοφορούν σήμερα, 6 Δεκεμβρίου 2018, από τις Εκδόσεις Ψυχογιός! Βρείτε τα σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία!

ΚΡΥΦΗ ΦΩΤΙΑ
Μια συγκινητική ιστορία για την πάλη ανάμεσα στην αγάπη και την πίστη, που μεταφέρει την Αντιγόνη του Σοφοκλή στην πολύπλοκη σημερινή πραγματικότητα. Ένα βιβλίο που κέρδισε το Women’s Prize for Fiction 2018 και ήταν υποψήφιο για τα βραβεία Man Booker και Costa 2017.
Τιμή πώλησης: 15,50 €
Δείτε περισσότερα…

 

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ O Άκης Πετρετζίκης μάς ξανασυστήνει τις κλασικές μαμαδίστικες συνταγές που αγαπήσαμε, φέρνοντάς τες στο πιάτο μας με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ένα βιβλίο που θα δώσει έμπνευση στα καθημερινά μας πιάτα, δίνοντάς μας ιδέες για περισσότερες από 260 αγαπημένες συνταγές.

Τιμή πώλησης: 35,00 €

Δείτε περισσότερα…
H βιογραφία μιας εξαιρετικά επιδραστικής προσωπικότητας, που διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα στον επιχειρηματικό και τεχνολογικό κόσμο στις ημέρες μας. Ένα βιβλίο που εμπνέει ενθουσιασμό για το μέλλον και μπορεί να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να κυνηγήσουμε ακόμα και τα πιο μεγάλα μας όνειρα.
Τιμή πώλησης: 17,70 €
Δείτε περισσότερα…
ELON MUSK
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ 2 - ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΤΕΛΒΑΛΝΤ Από την αγαπημένη συγγραφέα του Χάρι Πότερ το σενάριο της δεύτερης ταινίας της σειράς των Φανταστικών Ζώων, που μας συστήνει το παρελθόν του Ντάμπλντορ και την ιστορία του με τον πανίσχυρο μάγο Γκρίντελβαλντ και τον μαγικοζωολόγο Σκαμάντερ. Σε αυτό το βιβλίο η αγάπη και η πίστη δοκιμάζονται, ακόμη και ανάμεσα σε πραγματικούς φίλους και σε οικογένειες, σε έναν ολοένα και πιο μοιρασμένο μαγικό κόσμο.

Τιμή πώλησης: 15,50 €

Δείτε περισσότερα…
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ – ΚΟΥΤΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Ένα απίθανο κουτί που περιέχει 5 αυτοκινητάκια, µια πίστα αγώνων και ένα βιβλίο γεμάτο διασκεδαστικές δραστηριότητες και παιχνίδια, ιδανικό για τους μικρούς λάτρεις της ταχύτητας.

Τιμή πώλησης: 12,20 €

Δείτε περισσότερα…
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ - ΚΟΥΤΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΜΑΓΙΚΟΙ ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ - ΚΟΥΤΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΑΓΙΚΟΙ ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ – ΚΟΥΤΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Ένα υπέροχο κουτί που περιέχει δύο µονόκερους µε ροδάκια, ένα ονειρικό ιπποδρόµιο, καθώς και ένα βιβλίο γεµάτο κουίζ και παιχνίδια µε θέµα τα αγαπημένα μυθικά ζωάκια.

Τιμή πώλησης: 12,20 €

Δείτε περισσότερα…

One thought on “Νέα βιβλία κυκλοφορούν σήμερα από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Leave a Reply / Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.