#Κλήρωση #Διαγωνισμός
Το Chill and read χαρίζει δύο αντίτυπα του βιβλίου «Η γεύση των ζωδίων» της Χριστίνας Δ. Θεοχάρη, προσφορά από τις Εκδόσεις Μίνωας. Ο διαγωνισμός τρέχει στο blog και το Facebook όπως πάντα και με τους όρους που θα διαβάσετε παρακάτω, αλλά αυτή τη φορά θα τρέξει και στο Instagram. Έτσι ένα αντίτυπο θα κληρωθεί με τον κλασσικό τρόπο από τις συμμετοχές στη φόρμα και στο Facebook, ενώ το δεύτερο αντίτυπο θα κληρωθεί από τις συμμετοχές στο Instagram!
Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Όλοι ασχολούμαστε με τα ζώδια αλλά λίγοι ξέρουν, για παράδειγμα, ότι οι μεγαλύτεροι food lovers είναι οι Ταύροι κι οι Καρκίνοι, ότι ο Δίδυμος προτιμάει να μιλάει παρά να τρώει, ή ότι ο Σκορπιός θα εκτιμήσει μια μους σοκολάτας, για να του ξυπνήσει το πάθος που έχει μέσα του.
Αν σκεφτούμε πως το ζώδιό μας καθορίζει σε αδρές γραμμές την προσωπικότητά μας και τη συμβατότητά μας με τους άλλους, τότε δεν θα μπορούσε να καθορίζει και τις γευστικές μας προτιμήσεις;
Πόσο επηρεάζει το ζώδιό μας τη γευστική μας παλέτα;
Είναι η αδυναμία μας στα γλυκά ή στα αλμυρά συνδεδεμένη με το ζώδιο, τη Σελήνη ή/και τον ωροσκόπο μας;
Οι απαντήσεις βρίσκονται στη Γεύση των ζωδίων, ένα ξεχωριστό βιβλίο που συνδυάζει τη μαγειρική με την αστρολογία.
Πρωτότυπες και ψαγμένες συνταγές, tips για το τι προτιμάει ή πώς συμπεριφέρεται στην κουζίνα κάθε ζώδιο, χρήσιμες πληροφορίες για τα πιο αγαπημένα και ωφέλιμα βότανα και μπαχαρικά και πολλά άλλα θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο των άστρων και της γεύσης!
Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση:
1) Κάνετε Like τη σελίδα του Chill and read στο Facebook και εγγραφείτε στο blog βάζοντας το email σας στο πεδίο “Follow us via Email / Ακολουθήστε μας μέσω email”
2) Κάνετε Like τη σελίδα των Εκδόσεων Μίνωας https://www.facebook.com/minoaseditions/ και
3) Κάνετε Share (public) τη συγκεκριμένη ανάρτηση στο Facebook και
4) Αφήνετε ένα σχόλιο στη συγκεκριμένη ανάρτηση στο Facebook
5) Για τους φίλους που δεν έχουν Facebook, αφήνετε τα στοιχεία σας εδώ.
Συμμετοχές μέχρι και την Παρασκευή 21/12
Την άποψη του Chill and read για το πρωτότυπο αυτό βιβλίο θα βρείτε στο blog: https://chillandreadblog.com/2018/12/06/i-geusi-twn-zwdiwn/
Η αποστολή/παραλαβή των αντιτύπων θα γίνει μετά τις γιορτές.
Ο διαγωνισμός ισχύει για κατοίκους Ελλάδας.
Οι νικητές θα πρέπει να στείλουν τα ταχυδρομικά τους στοιχεία και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας με μήνυμα στη σελίδα του Chill and read στο Facebook ή εδώ στο blog.
Αν το δώρο δεν παραλειφθεί και επιστραφεί, η αποστολή δεν επαναλαμβάνεται.
Τα στοιχεία επικοινωνίας των νικητών αποστέλλονται στον εκάστοτε εκδοτικό οίκο και δεν κοινοποιούνται πουθενά αλλού.