6th Athens Bookstagrammers Meetup

Την Κυριακή 14 Ιουνίου κάναμε την τελευταία μας bookstagramική συνάντηση για το καλοκαίρι. Η επόμενη φορά τα είναι το Σεπτέμβρη, καθότι κι εμείς θα πάμε τις διακοπές μας και θα σας βομβαρδίζουμε με φωτογραφίες από τα μέρη που επισκεπτόμαστε με τα βιβλία μας!  Έτσι, για να ζηλεύετε!

Αυτή τη φορά έγινε πανικός. Ενώ είχαμε προετοιμαστεί να κλείσουμε όλο το Upper (ναι, γυρίσαμε πίσω στο στέκι που έχει και κλιματισμό!), τελικά είχαμε κάποιες απουσίες της τελευταίας στιγμής, γιατί αυτά τυχαίνουν! Κάποιες άλλες ήταν σε διακοπές βέβαια, όμως γνωρίσαμε και κάποια νέα άτομα!

Την παρουσία τους μας χάρισε η Ζωή zoipappa_beatha, η Σοφία silverchildsbooks, η Βάσω v_reads_booksallalong, η Ιωάννα zizeloni, η Νάντια booklittledreamer που ήρθε μαζί με τον Τάκη, η Μαρία mareira_a, η Τατιάνα tatianaginioli, η Γεωργία gigi_booksworld, η Έρικα aglimpseinmybookself, η Μαριτίνα _scorpion.flower_, αλλά και δύο νέα κορίτσια η Ιωάννα _obsessed_with_books και η Χριστίνα eliz_white.

pjimage (6)

Ήταν ειδική μέρα για μας, καθώς σε αυτή τη συνάντηση μάθαμε ποιο είναι το Spooky Ghost Child μας, όσες παίρνουμε μέρος στην ανταλλαγή που ετοιμάσαμε για τον Οκτώβρη και το Halloween! Η Νάντια booklittledreamer ετοίμασε αυτές τις υπέροχες νυχτερίδες που τράβηξαν όλες οι συμμετέχουσες για να δουν ποιο είναι το Spooky Ghost Child. Τραβήξαμε ακόμη και για τις κοπέλες που έλειπαν αλλά είχαν δηλώσει συμμετοχή και ευτυχώς μόνο σε μία περίπτωση τράβηξε κάποια τον εαυτό της, οπότε και τράβηξε δεύτερη φορά! Παραδόξως δεν ήμουν εγώ! Στο βάθος φαίνεται η Αλίσια aliciamarialena που ανυπομονεί να τραβήξει κι εκείνη, αλλά και η Άντα adaandrewsauthor, η οποία έρχεται πλέον σε όλες τις συναντήσεις μας! Από την παρέα δεν έλειψε ούτε η Εβελίνα evelynslibrary και επίσης κατάφερε επιτέλους να έρθει η αγαπημένη μου Μαρία you.books το πιο γλυκό κορίτσι του κόσμου.

pjimage (7)

Δε μείναμε όμως εκεί! Είχαμε και αυτή τη φορά στην παρέα μας συγγραφέα, την υπέροχη Ναταλία Βαϊοπούλου natalia_vaiopoulou που την είχαμε γνωρίσει στην προηγούμενη συνάντηση. Αυτή τη φορά όμως είχε την τιμητική της, καθώς μας μίλησε για το βιβλίο της, απάντησε στις ερωτήσεις μας και μας έφερε και δύο αντίτυπα του βιβλίου «Μετάλλαξη» τα οποία και κληρώσαμε στη συνάντηση. Ναταλία natalia_vaiopoulou είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που αγαπά πολύ τη συγγραφή. Το καταλαβαίνει κανείς από το πάθος με το οποίο μιλάει για την ιστορία της και τους ήρωές της. Από τη γνωριμία μας αυτή καταλαβαίνω πως είναι τελειομανής και πως παίρνει τη συγγραφή πολύ στα σοβαρά. Θέλει να πλάσει σωστά τον κόσμο της ώστε να μην απογοητεύσει ούτε τους αναγνώστες της αλλά ούτε και την ίδια! Ήδη γράφει το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Μετάλλαξη» που περιμένουμε να μας βγάλει έξω από τα γνωστά νερά του πρώτου βιβλίου.

pjimage (9)

Νικήτριες ήταν η Ιουλία jouliajoe και η Ελίζα booktalesgr. Καμία από τις δύο δεν διαβάζει επιστημονική φαντασία, αλλά η Ιουλία jouliajoe έχει ήδη κάνει μια λίστα από fantasy/scifi βιβλία που θέλει να διαβάσει και η Ελίζα booktalesgr θα το κάνει δώρο στην κόρη της Νεφέλη που αγαπά το είδος! Η Ναταλία natalia_vaiopoulou που έχει ήδη καταλάβει πόσο αγαπάμε τους συγγραφείς, έφερε μαζί της για παρέα τη Δανάη Ιμπραχήμ danai.ibrahim της οποίας το βιβλίο «Ο Θησαυρός της Δαμασκού» έχει το πιο όμορφο εξώφυλλο που έχω δει τον τελευταίο καιρό!!! Έχει ήδη μπει στα βιβλία που θέλω να διαβάσω, αφού φυσικά και ρωτήσαμε τη Δανάη danai.ibrahim να μας πει περισσότερα για το βιβλίο της! Θα προσπαθήσουμε όμως να της αφιερώσουμε μια συνάντηση για να μας πει περισσότερα! Ίσως όταν βγει το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας. Είναι καλό κίνητρο πιστεύω και για να ολοκληρώσει το δεύτερο βιβλίο αλλά και για να ξαναέρθει.

pjimage (10)

Οι εκπλήξεις όμως δε σταμάτησαν εκεί, καθώς είχαμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε τα γενέθλια της Έφης bookreviewsgr που συνέπεσαν με τη συνάντηση, αλλά και της Νάντιας booklittledreamer που ήταν τέσσερις μέρες νωρίτερα! Οι τούρτες ήταν έκπληξη για τις εορτάζουσες και φυσικά τις τσακίσαμε! Όπως και τα σιροπιαστά που έφερε η Έφη να μας κεράσει. Που να φανταζόταν την έκπληξή μας!

pjimage (8)

Είμαι τόσο χαρούμενη που σας έχω γνωρίσει! Είστε όλες καταπληκτικές, καθεμία με τον τρόπο της και με κάνετε να χαίρομαι κάθε μέρα αλλά και μια Κυριακή του μήνα ξεχωριστά! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη, μαζί με τα σχολεία και αναμένουμε τις επόμενες ανταλλαγές και δράσεις της ομάδας!

 

Υ.Γ.

Η Νάντια booklittledreamer παραλίγο να κλάψει από την έκπληξη….! Ευτυχώς η Έφη bookreviewsgr ήταν πιο ψύχραιμη….

66780768_2289072287840803_1023280317663805440_n

 

Αν είσαι bookstagrammer και θέλεις να έρθεις στην παρέα μας, επικοινώνησε μαζί μου! Εμείς θέλουμε να σε γνωρίσουμε! Τα κριτήρια είναι απλά: να διαβάζει βιβλία και να ανεβάζεις φωτογραφίες τους στο Instagram! Μπορείς να ξεκινήσεις και σήμερα!

Μια λίστα με τα μέλη της ομάδας θα βρεις στο άρθρο μου «Bookstagrammers» που βρίσκεται υπό συνεχή ανανέωση!

 

*Οι φωτογραφίες είναι δικές μου και της υπέροχης Ιουλίας jouliajoe!

 

Leave a Reply / Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.