Αποκάλυψη εξωφύλλου: Τατιάνα Τζινιώλη «Βραδινά Ραντεβού»

Έχουμε επιτέλους το εξώφυλλο του νέου βιβλίου της Τατιάνας Τζινιώλη, της Ελληνίδας συγγραφέα των contemporary romance που ανταγωνίζεται επάξια τους συναδέλφους της στο εξωτερικό. Η συγγραφέας μου έκανε την τιμή να μοιραστεί μαζί μας δυο λόγια για το νέο της βιβλίο, όπως θα διαβάσετε παρακάτω. Ο τίτλος είναι «Βραδινά Ραντεβού» και το εξώφυλλο αυτό που ακολουθεί:

75328561_516726212509497_5629688031737806848_n.png

 

Αρχικά μου φαίνεται απίστευτο πως φτάνουμε στο έκτο βιβλίο. Και σε αυτή την ιστορία μία αμερικάνικη πόλη «φιλοξενεί» την ιστορία του Κέιν και της Κάλι. Πάμε στο Σικάγο αυτή τη φορά και κάνουμε και ένα μικρό detour στον δρόμο προς το Βανκούβερ.

Η Κάλι είναι φωτογράφος και λατρεύει το styling φαγητών. Από την άλλη, ο Κέιν είναι ζωγράφος και μαζί με τον κολλητό του έχει μία γκαλερί – καφέ στο κέντρο της πόλης. Αυτό που λατρεύει εκείνος, είναι η ησυχία του. Αντικοινωνικός, δε χαμογελά ποτέ και θέλει μόνο να ζωγραφίζει. Εκείνη από την άλλη, είναι κοινωνική και τη γνωρίζουμε σε μία κάπως περίεργη φάση της ζωής της.

Οι δυο τους γνωρίζονται στο καφέ όταν ένα φθινοπωρινό πρωινό το κορίτσι μας πάει να πάρει καφέ. Ύστερα, θα έρθουν κάποια μεταμεσονύχτια τηλεφωνήματα και η Κάλι θα αποφασίσει να πάει ένα ταξίδι στο Βανκούβερ που για εκείνη είναι όνειρο ζωής. Ωστόσο, το Polar Vortex θα την προλάβει και θα αποκλειστεί κάπου κοντά στη Μινεσότα.

Το Polar Vortex ήταν το ακραίο φαινόμενο που έπληξε την βόρεια Αμερική στις αρχές του 2019. Θα σου πω μόνο πως οι θερμοκρασίες για μερικές ημέρες έφτασαν τους -45 βαθμούς Κελσίου και τα πάντα ήταν πολύ δύσκολα για περίπου μία εβδομάδα. Τι καλύτερο λοιπόν από έναν….αποκλεισμό;!

Αυτά😊

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τέλος Νοεμβρίου και τα Βραδινά Ραντεβού τους μου κράτησαν και εμένα συντροφιά πολλά βράδια αλλά και απογεύματα!

~Τατιάνα Τζινιώλη

Με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχηθώ στη φίλη μου Τατιάνα καλοτάξιδο το νέο της βιβλίο. Το περιμένω πως και πως!!! Μήπως οι Εκδόσεις Πηγή θα έπρεπε να δέχονται και προπαραγγελίες;;; Λέω εγώ τώρα…

3 thoughts on “Αποκάλυψη εξωφύλλου: Τατιάνα Τζινιώλη «Βραδινά Ραντεβού»

  1. Η αλήθεια είναι πως δεν γνώριζα τη συγγραφέα ούτε τα βιβλία….. αλλά με το που διάβασα το άρθρο με έκανες να αρχίσω να το ψάχνω και να ανυπομονώ να το διαβάσω!! Για να δούμε αν θα μου αρέσει τόσο όσο νομίζω!!

Leave a Reply / Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.