10th Athens Bookstagrammers Meetup

Την Κυριακή που μας πέρασε, στις 15 του Δεκέμβρη, οι bookstagrammers της Αθήνας, μαζευτήκαμε στον Πολυχώρο Αίτιον, έναν πανέμορφο χώρο που αγαπά το βιβλίο, για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και την τελευταία συνάντηση του χρόνου. Και πως αλλιώς θα μπορούσαμε να κάνουμε γιορτή, χωρίς πολλά πολλά βιβλία να αλλάζουν χέρια; Είχαμε φυσικά άλλη μία βιβλιοανταλλαγή, αυτή τη φορά με Χριστουγιεννιάτικο θέμα, το Reindeer Santa μας!

1

Όπως και στη συνάντηση, έτσι κι εδώ θα ξεκινήσω να σας λέω για το ποιος πήρε δώρο από ποιον και θα προσπαθήσω να σας δείξω και μερικά #unboxing για να καταλάβετε για τι μιλάμε!!! Ξεκίνησα με τη λίστα μου στο χέρι και ζήτησα από όλους να δώσουν τα δώρα τους. Εκτός από δώρα, κάποιοι έδωσαν κι αγκαλιές και φιλιά και πολύ πολύ αγάπη!!!

2

Η Χριστίνα eliz_white έκανε την αρχή και είχε child τη Βίκυ coold1va, έπειτα συνέχισε η Ζωή zoipappa_beatha που είχε child την Ιωάννα joanito_a και η Ιουλία jouliajoe που είχε child τη Μαρία mareira_a. Συνέχισε η Ιωάννα zizeloni που είχε child την Ελένη life_is_art_blog, ενώ η Βάσω v_reads_booksallalong είχε child την Αλίσια aliciamarialena και η Νάντια booklittledreamer είχε child την Αναστασία on_my_bookself.

Η Ιωάννα joanito_a είχε child τη Σοφία sophiaoleah, η Σωτηρία sotiria_booktraveller είχε child τη Χαρά readoclock.gr, ενώ η Αναστασία on_my_bookself είχε child την Τατιάνα tatianaginioli. Η Ελένη life_is_art_blog είχε child την Ερατώ bookitocat, η Πέννυ _bibliofagos_ είχε child την Έφη bookreviewsgr, ενώ η Ματούλα ntodiesh είχε child την Πέννυ _bibliofagos_.

3

Η Ιωάννα _obsessed_with_books είχε child τη Μαριέτα mybookmark.gr, η Έρικα aglimpseinmybookself είχε child τη Ζωή zoipappa_beatha, ενώ η Έφη travelling.scrunchie είχε child την Αφροδίτη aphrobooky. Η Σοφία silverchildsbooks είχε child τη Μαριτίνα _scorpion.flower_, η Χριστίνα book_observatory_ είχε child τη Νάντια nadias_books.n.beers, ενώ η Αφροδίτη aphrobooky είχε child τη Βάσω v_reads_booksallalong.

Η Τατιάνα tatianaginioli είχε child τη Χριστίνα eliz_white, η Ιωάννα sweetjaneeyre είχε child τη Δέσποινα episkepseis.blog_, ενώ η Ερατώ bookitocat είχε child τη Σωτηρία sotiria_booktraveller. Η Μαριτίνα _scorpion.flower_ είχε child την Έρικα aglimpseinmybookself, ο Νίκος nikos_gkrs είχε child τη Νάντια booklittledreamer, ενώ η Δέσποινα episkepseis.blog_ είχε child τη Ματούλα ntodiesh (ξανά!).4

Η Έφη bookreviewsgr είχε child τη Γεωργία gigi_booksworld, η Γεωργία gigi_booksworld είχε child τη Χριστίνα book_observatory_, ενώ η Εβελίνα evelynslibrary είχε child την Ιουλία jouliajoe. Η Μαρία mareira_a είχε child εμένα, η Μαριέτα mybookmark.gr είχε child τον Νίκο nikos_gkrs, ενώ η Βίκυ coold1va είχε child την Ιωάννα zizeloni.

Η Σοφία bibliosoupa είχε child την Έφη travelling.scrunchie, η Νάντια nadias_books.n.beers είχε child τη Σοφία bibliosoupa, ενώ η Αλίσια aliciamarialena είχε child την Ιωάννα sweetjaneeyre. Η Σοφία sophiaoleah είχε child τη Σοφία silverchildsbooks (να κι ένα ζευγάρι με Σοφίες!), η Χαρά readoclock.gr είχε child την Ιωάννα _obsessed_with_books, ενώ η αφεντιά μου είχε child την Εβελίνα evelynslibrary.

5

Αλεξάνδρα alexandra_nms είχε child την την Ισμήνη afinekettleofbooks, η Άννα anna_pal  είχε child την Μαρία marypapas2, ενώ η Ισμήνη afinekettleofbooks είχε child την Αλεξάνδρα alexandra_nms και η Μαρία marypapas2 είχε child την Άννα anna_pal. Εδώ θέλω να πω πως δεν το έκανα επίτηδες, αλλά έτσι βγήκαν στο random.org.

7

Πέρα όμως από την αγάπη για τα βιβλία και τις ανταλλαγές, είχαμε και πάλι μια καλεσμένη συγγραφέα έκπληξη, την Έρση Λάβαρη kaiserin.lavlav, ένα γλυκό νέο κορίτσι με τρία βιβλία ήδη στο ενεργητικό της. Το «Η εποχή του κυνηγιού» από τις Εκδόσεις Πηγή (από τα αγαπημένα μου βιβλία και αυτό που κοσμεί το στόρυ για τις μηνιαίες συναντήσεις μαζί με έναν καφέ), το «Η κόκκινη βασίλισσα» και το «10 μικροί αρχαιολόγοι» από τις Εκδόσεις Εντύποις. Μέχρι να μαζευτούμε όλοι, αλλά και αργότερα, η Έρση πέρασε από όλα τα τραπέζια και γνωρίστηκε με όλους όσους ήταν στην παρέα μας και πολύ μας άρεσε αυτό. Ελπίζω να την πείσουμε να έρχεται συχνά πυκνά στις συναντήσεις μας! Και όχι μόνο αυτό, αλλά μας έφερε ένα αντίτυπο από όλα τα βιβλία της και τα κληρώσαμε επί τόπου. Τυχερές ήταν η Αλίσια aliciamarialena για το «Η εποχή του κυνηγιού», η Ιωάννα zizeloni για το «Η κόκκινη βασίλισσα» και η Χριστίνα book_observatory_ για το «10 μικροί αρχαιολόγοι». Καλοδιάβαστα κορίτσια!!!

6

Αυτή τη φορά, είχαμε φέρει όλοι τις θήκες βιβλίου Fancy Owl που έχουμε για να δείξουμε σε όλους την αγάπη που τρέφουμε για αυτά τα υπέροχα στολίδια που φτιάχνει η Βιβή για όλους τους βιβλιόφιλους! Μάλιστα, είχαμε και μια έκπληξη από την αγαπημένη μας Fancy Owl. Μια θήκη βιβλίου Vivliofagos και ένας υπέροχος υφασμάτινος σελιδοδείκτης έφτασαν στα χέρια μας ακριβώς για αυτή τη συνάντηση. Ήταν το δώρο της υπέροχης αυτής γυναίκας σε όλους εμάς που αγαπάμε το βιβλίο και στηρίζουμε καταπληκτικούς ανθρώπους όπως κι εκείνη. Τυχερή αυτή τη φορά ήταν η Ιωάννα joanito_!!

8

Όμως οι χαρές δεν τέλειωσαν εκεί, αφού η Μαρία marypapas2 έφερε γλυκά να μας κεράσει για το βιβλίο της «Η ζωή από το τζάμι περνά» που κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Λέμβος. Να της ευχηθούμε καλοτάξιδο! Γλυκά βέβαια είχαμε κι άλλα αφού η Δέσποινα episkepseis.blog που γνωρίζει την αδυναμία μας στα γλυκά είχε φέρει μελομακάρονα και κουραμπιέδες! Εγώ όπως πάντα καφέ δεν κατάφερα να πιω, πηγαίνοντας από εδώ κι από εκεί και οργανώνοντας την ανταλλαγή, αλλά δε με πειράζει, μιας και περάσαμε τόσο ωραία!

78653790_741564832995444_4705560538795474944_n.jpg

Αν είσαι bookstagrammer και θέλεις να έρθεις στην παρέα μας, επικοινώνησε μαζί μου! Εμείς θέλουμε να σε γνωρίσουμε!

Μια λίστα με τα μέλη της ομάδας θα βρεις στο άρθρο μου «Bookstagrammers» που βρίσκεται υπό συνεχή ανανέωση!

*Οι φωτογραφίες είναι δικές μου, της υπέροχης Ιουλίας jouliajoe, της γλυκιάς Χαράς readoclock.gr αλλά και από τα stories/posts των πακέτων.

 

2 thoughts on “10th Athens Bookstagrammers Meetup

    1. Πολύ ωραία είναι η αλήθεια!! Η στιγμή που περιμένω κάθε μήνα να σας ξαναδώ!!!

Leave a Reply / Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.