#ΝέαΚυκλοφορία: «Στίγμα θανάτου» του Αλκιβιάδη Σκουλά, Εκδόσεις Λυκόφως

STIGMA_EXO_650

Στο σκοτάδι του μυστηρίου βυθίζεται η φιλήσυχη κοινωνία του Ρόξβιλ, που δεν είναι συνηθισμένη στο έγκλημα. Αλλεπάλληλες δολοφονίες, φαινομενικά ασύνδετες μεταξύ τους, θα αναστατώσουν τους κατοίκους αλλά και τους αστυνομικούς.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον εκτυλίσσεται η υπόθεση του αστυνομικού θρίλερ του Αλκιβιάδη Σκουλά «Στίγμα θανάτου» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Ο ιδιοκτήτης ενός μικρού ξενοδοχείου στο Ρόξβιλ βρίσκεται άγρια δολοφονημένος. Ο επιθεωρητής Φοξ δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για να καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι ο φόνος δεν σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αλλά με κάτι βαθύτερο και σκοτεινό. Λίγες ημέρες αργότερα, ένας ακόμα πονοκέφαλος έρχεται να προστεθεί σε όσα απασχολούν τον επιθεωρητή: ένας άντρας χάνει τη ζωή του σε τροχαίο, αλλά τα στοιχεία δείχνουν προμελετημένο έγκλημα. Όσο ο Φοξ προσπαθεί να εξιχνιάσει τις δύο υποθέσεις, την κλειστή κοινωνία του Ρόξβιλ συγκλονίζει άλλη μία δολοφονία.

Κι ενώ τα κομμάτια του παζλ που καλείται να συνθέσει ο επιθεωρητής αυξάνονται, καθήκοντα αρχηγού στο τοπικό αστυνομικό τμήμα αναλαμβάνει η Εύα Κρουζ, η οποία ξυπνάει στον Τζέικ Φοξ μνήμες από το παρελθόν.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

ΤΙΤΛΟΣ: Στίγμα θανάτου
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Αλκιβιάδης Σκουλάς
ISBN: 9786185429058
ΣΕΛΙΔΕΣ: 438
ΤΙΜΗ: 15 ευρώ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ

Leave a Reply / Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.