4th Athens Bookgstagrammers Meetup

 

IMG_20190512_230149_604

Λίγο μετά το Πάσχα και κάναμε αμήν και πως για να βρεθούμε! Το 4ο meetup των bookstagrammers της Αθήνας ήρθε και μας έδωσε χαρά, μιας και συναντηθήκαμε και πάλι με αγαπημένα πρόσωπα, γνωρίσαμε καινούρια, που μέχρι τώρα τα ξέραμε μόνο από τους λογαριασμούς τους αλλά και είδαμε φίλους από μακριά που έτυχε να βρίσκονται στην πόλη. Ήταν όλα υπέροχα και σας ευχαριστώ πολύ όλους που βρήκατε το χρόνο και ήρθατε στην αγαπημένη συνάντηση του μήνα!

Όπως κάθε φορά, έτσι και την Κυριακή 12 Μαΐου, δώσαμε το ραντεβού μας στις 5 το απόγευμα έγω από το μετρό Συντάγματος. Προσορισμός μας ήταν και πάλι το «στέκι» μας, δηλαδή το Upper στο Σύνταγμα. Δεν ήμουν η πρώτη που έφτασα, ποτέ δεν τα καταφέρνω!

 

IMG_20190512_230313_734

Η Έφη bookreviewsgr που έρχεται από μακριά, ξεκίνησε νωρίς και έφτασε πρώτη! Όταν βγήκα στην πλατεία, τη βρήκα μαζί με τη Νάντια booklittledreamer και τη Βάσω v_reads_booksallalong. Αυτή τη φορά βιβλία κρατούσαν η Έφη και η Βάσω και για πρώτη φορά η Νάντια ξεκουραζόταν, τρόπον τινά, αφού δεν είχε ένα τόμο στα χέρια της που θα πρέπει να δείχνει όλη την ώρα σαν φάρο. Τη δουλειά αυτή έκαναν με επιτυχία η Βάσω και η Έφη! Μετά από λίγο ήρθε η Ελίζα booktalesgr και μαζί κινήσαμε για το Upper.  Λίγο αργότερα έφτασε και η φιλοξενούμενη συγγραφέας της συνάντησης Άντα Αντρέου adaandrewsauthor μαζί με τα υπέροχα βιβλία της και τα δωράκια-εκπλήξεις για τους παρόντες στη συνάντηση. Σύντομα έφτασε η Ματούλα ntodiesh και η Νάντια nadias_books.n.beers που μας μαθαίνει καινούριες μπίρες και όλες μαζί αρχίσαμε να γνωριζόμαστε, μιας και καμιά από τις κοπέλες δεν είχα ξανασυναντήσει, με εξαίρεση την Ελίζα που την είχα δει πριν μερικές μέρες στη βραδιά για την Clare Mackintosh και την Άντα που είχα διαβάσει το πρώτο της βιβλίο.

IMG_20190512_193040

Κάπου εκεί κατέφθασε και η υπόλοιπη παρέα από το μετρό. Μαζί με τα κορίτσια που προανέφερα ήταν η Εβελίνα evelynslibrary, ο Μιχάλης michael_lux με την υπέροχη σύζυγό του Έλενα helenamk που είναι Fashion blogger αλλά διαβάζει κιόλας! Και φυσικά οι αγαπημένες Μαρία mareira_a και Ιωάννα joanito_a!

IMG_20190512_230109_685

Μέχρι να καθίσουμε όλοι και να παραγγείλουμε, έφτασαν και οι υπόλοιπες της παρέας. Κάποιες που είχαν έρθει και σε προηγούμενες συναντήσεις ήταν η Χαρά xaroulini, η Δέσποινα episkepseis.blog, η Αφροδίτη aphrobooky, η Γεωργία gigi_booksworld, η Ζωή zoipappa_beatha, η Μαριτίνα _scorpion.flower_, η Ιουλία jouliajoe που ήρθε απευθείας από τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη και η Τατιάνα tatianaginioli που της άρεσε την προηγούμενη φορά που ήρθε με την ιδιότητα της συγγραφέως και αποφάσισε να συμμετέχει στην παρέα μας! Αλλά και η Βίκυ coold1va που ήρθε για πρώτη φορά στη συνάντησή μας, αλλά εγκλιματίστηκε αμέσως!

IMG_20190512_230423_912

Είπαμε τα νέα μας, μιλήσαμε για τα βιβλία που διαβάζουμε, μας μετέφερε η Ιουλία το κλίμα από την έκθεση στη Θεσσαλονίκη και τους bookstagrammers που συνάντησε εκεί! Είπαμε ακόμα για παρουσιάσεις που έρχονται, τι μας άρεσε και τι όχι σε αυτές που πήγαμε και σχέδια για το μέλλον. Γνωρίσαμε τα νέα κορίτσια στην παρέα μας, μιλήσαμε για εμάς και για όλα αυτά που μας αρέσουν και γενικά περάσαμε καλά!

IMG_20190512_230200_025

Έχοντας και συγγραφέα στην παρέα μας, μιλήσαμε φυσικά για τα βιβλία της, μας είπε κι εκείνη τι σημαίνουν για την ίδια και πως αντιμετωπίζει τη συγγραφή και είχαμε την ευκαιρία να της κάνουμε ερωτήσεις και να μάθουμε λίγο περισσότερα πράγματα για την ίδια και για τα βιβλία της. Κι ακόμη, δυο τυχερές κοπέλες έφυγαν με δωράκι! Η Χαρά και η Μαρία κέρδισαν στην κλήρωση που κάναμε και πήραν ένα αντίτυπο και από τα δύο πρώτα βιβλία της Άντας «Σκοτεινές Επιθυμίες» και «Η Αγάπη πριν τις Επιθυμίες» και μαζί από ένα κόσμημα εμπνευσμένο από τους ήρωες της σειράς. Η Μαρία πήρε το κολιέ εμπνευσμένο από τα μάτια του Μάνου και η Χαρά πήρε το βραχιόλι εμπνευσμένο από το Δημήτρη.

antas_books

Κάποια στιγμή και αφού η ώρα είχε περάσει, είπαμε να μαζευτούμε για τα σπίτια μας! Δώσαμε ραντεβού για τον Ιούνη, όπου περιμένουμε και όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν αυτή τη φορά αλλά και όσους άλλους bookstagrammers θέλουν να έρθουν στην παρέα μας. Άλλωστε στη συνάντηση του Ιουνίου θα ολοκληρωθεί και το Summer Vacation Fairy για το οποίο όλες ανυπομονούμε!!!

IMG_20190512_230311_077

 

Αν είσαι bookstagrammer και θέλεις να έρθεις στην παρέα μας, επικοινώνησε μαζί μου! Εμείς θέλουμε να σε γνωρίσουμε! Τα κριτήρια είναι απλά: να διαβάζει βιβλία και να ανεβάζεις φωτογραφίες τους στο Instagram! Μπορείς να ξεκινήσεις και σήμερα!

Μια λίστα με τα μέλη της ομάδας θα βρεις στο άρθρο μου «Bookstagrammers» που βρίσκεται υπό συνεχή ανανέωση!

 

*Οι φωτογραφίες είναι δικές μου και της υπέροχης Ιουλίας jouliajoe!

 

 

7 thoughts on “4th Athens Bookgstagrammers Meetup

  1. Περάσαμε υπέροχα και πάλι ευχαριστούμε πολύ! Χάρηκα πολύ που γνωριστήκαμε και από κοντά!

    1. Έχεις δίκιο Μιχάλη, περάσαμε πολύ όμορφα και ήταν τέλεια που βρισκόσασταν Αθήνα τη μέρα της συνάντησης και μπορέσαμε να γνωριστούμε!

  2. Ήταν φανταστικά για μία ακόμη φορά!Ανυπομονώ να δώσω το πακέτο αγάπης ως καλή νεράϊδα ❤ και να γνωριστώ καλύτερα με τη δική μου ❤

Leave a Reply / Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.