Pick A Box το νέο συνδρομητικό κουτί στην πόλη!

Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για ένα νέο συνδρομητικό κουτί ή για την ακρίβεια για μια νέα οικογένεια συνδρομητικών κουτιών που βρήκαν το δρόμο τους στη χώρα μας. Είναι μία από εκείνες τις προσπάθειες που αξίζει να επικροτήσει κανείς και να υποστηρίξει! Δυο νέα παιδιά, ο Γιάννης και η Vika, ένας μουσικός και μια καθηγήτρια Αγγλικών από τη Σερβία, είπαν να δοκιμάσουν την τύχη τους με κάτι που θα ήθελαν οι ίδιοι να δοκιμάσουν. Γνωρίζοντας τη χαρά που όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι έχουμε όταν λαμβάνουμε δώρα και την έξαψη που νιώθουμε όταν ανοίγουμε ένα κουτί που κρύβει μέσα του καλούδια, είπαν να κάνουνε το βήμα και να δώσουν διαφορετικές επιλογές σε όσους θα ήθελαν να δοκιμάσουν ένα συνδρομητικό κουτί. Σε όσους αγαπούν τις εκπλήξεις! Έτσι δημιούργησαν την Pick A Box!

Μέχρι τώρα έχουν δημιουργήσει πέντε διαφορετικά κουτιά:

  1. Beer Lover BoxΈνα surprise beer box με επιλεγμένες – σπάνιες μπύρες από όλο τον κόσμο. Μια ευκαιρία να δοκιμάσετε σπάνιες μπύρες. Μοναστηριακές, βελγικές, ελληνικά ζυθοποιεία – σπάνιες τσέχικες. Το περιεχόμενο του κουτιού δεν γίνεται γνωστό παρά μόνον όταν φτάνει στο χώρο σας και το ανοίγετε.Κάθε box περιλαμβάνει 4 ξεχωριστές μπύρες και 1 ειδικό ποτήρι μπύρας, επιλεγμένα από την ομάδα της PickaBox.
  2. Book Lover Box

    Για τους ανθρώπους που αγαπούν το βιβλίο, ένα κουτί έκπληξη με κύριο στοιχείο ένα βιβλίο έκπληξη, επιλεγμένο από την ομάδα της PickaBox. Το βιβλιο-κουτί βγαίνει σε δύο εκδόσεις, τη Standard που περιλαμβάνει 1 τίτλο βιβλίου και ένα συνοδευτικό δωράκι και την Premium που περιλαμβάνει 1 τίτλο βιβλίου και μια σχεδιασμένη εμπειρία με συνοδευτικά δώρα!

  3. Επιτραπέζια ΠαιχνίδιαΗ ομάδα της Pickabox επιλέγει τα πιο τρελά επιτραπέζια παιχνίδια και τα φέρνει κάθε μήνα στην πόρτα σας! Αποκτήστε ένα ξεχωριστό επιτραπέζιο κάθε μήνα.

  4. Beauty & Wellness BoxΒρείτε στην πόρτα σας ένα κουτί ομορφιάς και ευεξίας έκπληξη! Ανακαλύψτε νέα προϊόντα με έμφαση στους Έλληνες παραγωγούς!

  5. Slow Food Box & Μικροί Έλληνες ΠαραγωγοίΕπιλεγμένα Delicatessen & Τρόφιμα από μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα!Η ομάδα της PickaBox ανακαλύπτει μικρούς παραγωγούς τροφίμων και deli από όλη την Ελλάδα, επιλέγει σπάνια delicatessen προϊόντα που τους εντυπωσιάζουν και τα φέρνουν στην πόρτα σας μέσα στο Slow Food Box έκπληξη της PickaBox!To κουτί περιέχει 10 σπάνια εδέσματα που παρασκευάζονται από τοπικούς Έλληνες παραγωγούς. Τα περιεχόμενο γίνεται γνωστό μόνο όταν το ανοίξετε.

 

Στα χέρια μου φυσικά ήρθε το Book Lover Box, όπως θα μπορούσε κανείς να φανταστεί! Έφτασε στα χέρια μου μια μέρα που δεν ήμουν στα καλύτερά μου και μου έδωσε χαρά! Καταρχήν να πω πρόκειται για ένα απλό κουτί, τουλάχιστον στην αρχική του μορφή, που δε σου δίνει και πολλά να καταλάβεις για το περιεχόμενό του. ΤΟ αυτοκόλλητο όμως στο καπάκι σου δίνει μια καλή ιδέα ότι μια έκπληξη σε περιμένει όταν το ανοίξεις! Το πρώτο πράγμα που θα δεις είναι ένα υπέροχο χαρτί περιτυλίγματος που αμέσως σε προδιαθέτει θετικά για ότι ακολουθήσει! Το αμέσως επόμενο που είδα ήταν μια επιστολή από την ομάδα της PickaBox, διπλωμένη εν είδει φακέλου και σφραγισμένη με βουλοκέρι! Ήταν ένα καλωσόρισμα και μαζί ένα ευχαριστώ και σίγουρα κάτι το θετικό και όμορφο από πλευράς τους. Το περιεχόμενο του κουτιού ήταν επίσης τυλιγμένο σε πανέμορφο χαρτί, κάτι που θύμιζε δώρο και φυσικά με έκανε να χαρώ γιατί μου αρέσουν πολύ τα δώρα!

Αυτό που τελικά ήταν μέσα στο κουτί, ήταν το «Ένα κάποιο τέλος» του Τζούλιαν Μπαρνς που πήρε και το ΒΡΑΒΕΙΟ MAN BOOKER 2011 και ένα βιβλίο που ούτε είχα στη βιβλιοθήκη μου, ούτε είχα διαβάσει! Το βιβλίο συνοδευόταν από ένα γιαπωνέζικο miniclip κατασκευασμένο από μεταξοτυπία, ένα βρετανικό σελιδοδείκτη από ορείχαλκο και ένα σετ χαρτιού αλληλογραφίας, εικονογραφημένα από την Ολλανδή Floor Rieder. Όλα με σκοπό να δημιουργήσουν μια όμορφη και ολοκληρωμένη εμπειρία ανάγνωσης.

Σίγουρα δεν είναι το κουτί με το πλούσιο περιεχόμενο όπως αυτά του εξωτερικού που έχετε συνηθίσει να βλέπετε να αναρτώ στο Instagram, όμως, παρά το λιτό του περιεχόμενο, είναι μια πολύ καλή πρώτη προσπάθεια. Απευθύνεται στο Ελληνικό αναγνωστικό κοινό και άρα έχει σκοπό να ευχαριστήσει Έλληνες αναγνώστες διαφόρων ηλικιών. Μου θύμισε το περιεχόμενο κάποιων αντίστοιχων κουτιών στην Αγγλία ή την Αμερική.

Leave a Reply / Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.