#Διαγωνισμός #Κλήρωση για το βιβλίο “Οι Νεκροί” από την Christian Kracht και τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος

#Κλήρωση #Διαγωνισμός

Το Chill and read​ χαρίζει δύο αντίτυπα του βιβλίου “Οι νεκροί” του Christian Kracht, προσφορά από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

oi_nekroiΒερολίνο, 1930. Ένας κορυφαίος Ελβετός σκηνοθέτης δέχεται την πρόταση να ταξιδέψει στην Ιαπωνία και εκεί να σκηνοθετήσει μια ταινία τόσο άρτια και σημαντική, ώστε να παγιώσει την κινηματογραφική επικυριαρχία της μελλοντικής αυτοκρατορίας του Χίτλερ. Αυτό, ωστόσο, που ελάχιστοι γνωρίζουν, είναι ότι ο σκηνοθέτης έχει συμμαχήσει με την εβραία κριτικό κινηματογράφου ‘Aισνερ και τον Γερμανό κοινωνιολόγο και θεωρητικό Κρακάουερ προκειμένου να απογυμνώσουν το Ράιχ με μια μνημειώδη, μοντερνιστική, αλληγορική ταινία τρόμου, ικανή να λειτουργήσει ως προειδοποίηση για την επερχόμενη φρίκη του ναζισμού. Στην Ιαπωνία, ο υπουργός Κινηματογραφίας επιδιώκει να οδηγήσει τον ιαπωνικό κινηματογράφο σε έναν νέο χρυσό αιώνα, εκμεταλλευόμενος τον Ελβετό ομόλογό του. Η άφιξη της μνηστής του σκηνοθέτη και του Τσάρλι Τσάπλιν, καθώς και τα κρίσιμα πολιτικά και στρατιωτικά γεγονότα που προκαλούν γενική αναστάτωση στην Ιαπωνία, αναγκάζουν τόσο τον Υπουργό όσο και τον σκηνοθέτη να έρθουν αντιμέτωποι με τους δαίμονές τους, αλλά και με την προοπτική της καταστροφής τους.

Με φόντο την ιστορία του κινηματογράφου, και φωτίζοντας θέματα όπως η παιδική ηλικία, η ταυτότητα, η απώλεια και το αισθητικό καθήκον με ευαισθησία, χιούμορ και δύναμη, ο συγγραφέας παγιώνει τη φήμη του ως ένας από τους πλέον συναρπαστικούς σύγχρονους τεχνίτες του μυθιστορήματος.

 

 

 

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση:

1) Κάνετε Like τη σελίδα του Chill and read στο Facebook και εγγραφείτε στο blog βάζοντας το email σας στο πεδίο “Follow us via Email / Ακολουθήστε μας μέσω email” και
2) Κάνετε Like τη σελίδα των Εκδόσεων Παπαδόπουλος https://www.facebook.com/epbooks.gr και
3) Κάνετε Share (public) τη συγκεκριμένη ανάρτηση στο Facebook και
4) Αφήνετε ένα σχόλιο στη συγκεκριμένη ανάρτηση στο Facebook
5) Για τους φίλους που δεν έχουν Facebook, αφήνετε τα στοιχεία σας εδώ.

Συμμετοχές μέχρι και την Τετάρτη 27/6

Την άποψη του Chill and read για το υπέροχο αυτό βιβλίο θα βρείτε στο blog: https://wp.me/p7ox1m-3y2

 

Ο διαγωνισμός ισχύει για κατοίκους Ελλάδας.

Οι νικητές της Αθήνας παραλαμβάνουν από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Παπαδόπουλος (Μασαλίας 14, 10680 Αθήνα, Καθημερινά 09:00-16:00, 210 3615334) ενώ οι νικητές της επαρχίας το λαμβάνουν με κούριερ, οπότε και θα πρέπει να στείλουν τα ταχυδρομικά τους στοιχεία και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας με μήνυμα στη σελίδα του Chill and read στο Facebook ή εδώ στο blog.

Τα στοιχεία επικοινωνίας των νικητών αποστέλλονται στον εκάστοτε εκδοτικό οίκο και δεν κοινοποιούνται πουθενά αλλού.

One thought on “#Διαγωνισμός #Κλήρωση για το βιβλίο “Οι Νεκροί” από την Christian Kracht και τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος

  1. Βιβλίο το καλύτερο δώρο.
    Πάντα με επιτυχίες και χαμόγελα πολλά
    Ευχαριστούμε πολύ

Leave a Reply / Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.