3rd Athens Bookgstagrammers Meetup

IMG_20190414_155614

Απρίλιος πια και ήρθε η ώρα για άλλο ένα Bookgstagrammers Meetup για όσους κατοικούν στη Αθήνα και τα περίχωρα! Εδώ που τα λέμε, άντε να είναι 1-2 που να μένουν στο Δήμο της Αθήνας, μπορεί και κανένας! όλοι ερχόμαστε από πιο μακριά αλλά έχουμε σαν σημείο συνάντησης το κέντρο της Αθήνας και το Σύνταγμα, για να μοιράσουμε την απόσταση!

Το 3ο meetup έγινε το απόγευμα της Κυριακής που μας πέρασε, 14 Απριλίου, στο υπέροχο Upper στο Σύνταγμα που έχει γίνει στέκι μας πλέον. Είχαμε πολλές προσδοκίες για αυτή τη συνάντηση! Είχαμε έρθει σε επαφή με πολύ περισσότερα άτομα από τις προηγούμενες φορές και είχαμε και περισσότερες θετικές απαντήσεις. Κάποιοι δεν μπορούσαν εξαρχής, κάποιων τα σχέδια άλλαξαν και κάποιοι τελικά δεν κατάφεραν να έρθουν. Όσοι όμως πήγαμε, περάσαμε πολύ ωραία!

IMG_20190414_160956

 

Όπως και τις προηγούμενες φορές, η Νάντια booklittledreamer ήταν στην πλατεία Συντάγματος έξω από το μετρό, παρέα με ένα βιβλίο (στην ουσία είχε 3 βιβλία μαζί της, αλλά οκ, 1 έδειχνε) για να υποδεχτεί τους υπόλοιπους! Μαζί της ήταν και η Βάσω v_reads_booksallalong που θα συναντούσε κάποιες κοπέλες που θα έρχονταν για πρώτη φορά στις συναντήσεις μας. Όταν έφτασα, βρήκα μαζί τους και τη Σοφία silverchildsbooks αλλά και την Έφη bookreviewsgr, που ήρθε για πρώτη φορά! Ξεφόρτωσα τη Νάτια από τα περισσότερα βιβλία, εκτός από τον «τόμο» που είχε σαν σήμα κατατεθέν και ανηφόρισα για να σιγουρευτώ ότι το τραπέζι μας μας περίμενε και να υποδεχτώ όσους θα ερχόταν κατευθείαν στο καφέ.

evelyna_despoina

Σύντομα ήρθαν οι κοπέλες από το μετρό και μαζί τους ήταν η Σοφία bibliosoupa, η Έρικα aglimpseinmybookself, η Δέσποινα despoina_asvestopoulou, η Εβελίνα evelynslibrary, η Χριστίνα book_observatory_, η Αφροδίτη aphrobooky και η Γεωργία gigi_booksworld που δεν πήγε τελικά στην εκδρομή και προτίμησε την παρέα μας! Σύντομα ήρθαν οι υπέροχες Μαρία mareira_a και Ιωάννα joanito_a και φυσικά η αγαπημένη όλων Ιουλία jouliajoe! Την παρέα συμπλήρωσαν η Ερατώ bookitocat με τον Κώστα, την αδερφή της Κωνσταντίνα και τη φίλη της και επίδοξη bookstagrammer Έφη, αλλά και η Ζωή zoipappa_beatha και η Μαριτίνα _scorpion.flower_.

56927280_404661873705655_3492737498973470720_n

Πέρα από τα βιβλία που κουβαλούσε μαζί της η Νάντια, έφερε και υπέροχα ταμπελάκια με τα ονόματά μας, τους λογαριασμούς στο instagram και τα blog μας, για όσους ήταν στις προηγούμενες συναντήσεις, για να γνωριστούμε πιο εύκολα! Τι χαρισματικό κορίτσι είναι αυτό!!!

57090150_591375014604998_1890564631408148480_n

Η δεύτερη έκπληξη της ημέρας ήταν η προσθήκη της συγγραφέα Τατιάνα Τζινιώλη tatianaginioli στην παρέα μας. Η Τατιάνα ήρθε να πιει ένα καφέ μαζί μας και μας έφερε κι ένα δωράκι, μια κασετίνα με την τριλογία της Manhattan που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πηγή, την οποία και κληρώσαμε στις παρευρισκόμενες. Μιλήσαμε για τα βιβλία της, απάντησε στις ερωτήσεις μας και της άρεσε τόσο, που θέλει να ξανάρθει! 

IMG_20190414_182124.jpg

Είπαμε τα νέα μας, γνωρίσαμε τα καινούρια μέλη της παρέας και συμφωνήσαμε για την ημερομηνία της επόμενης συνάντησης, αυτή του Μαΐου, αλλά και για το Summer Vacation Fairy, γιατί το καλοκαίρι και οι διακοπές δεν αργούν πολύ και είναι μια ακόμα ευκαιρία να χαρίσουμε αλλά και να μας χαρίσουν ένα βιβλίο που θέλουμε!

IMG_20190414_183402

Αν είσαι bookstagrammer και θέλεις να έρθεις στην παρέα μας, επικοινώνησε μαζί μου! Εμείς θέλουμε να σε γνωρίσουμε!

Μια λίστα με τα μέλη της ομάδας θα βρεις στο άρθρο μου «Bookstagrammers» που βρίσκεται υπό συνεχή ανανέωση!

 

 

*Οι φωτογραφίες είναι δικές μου και της υπέροχης Ιουλίας jouliajoe!

 

5 thoughts on “3rd Athens Bookgstagrammers Meetup

    1. Ή να έρθετε εσείς σε ένα από τα meetup μας που μαζευόμαστε και πολλοί! 😁😁 Πέρα από την πλάκα, θα ήταν πολύ ωραία να βρεθούμε όλοι μαζί κάπου!

  1. Γεωργία μου, μετέδωσες το κλίμα της συνάντησης. Ήταν φανταστικά και κάθε φορά νιώθουμε πιο οικεία. Ήδη μετράω αντίστροφα για την επόμενη φορά ❤

    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου!❤️❤️❤️ Την επόμενη φορά θα κάνω τουρ από καρέκλα σε καρέκλα! Με κάποιες είπα πολύ λίγα πράγματα! Την επόμενη φορά ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερα!

Leave a Reply / Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.