#Διαγωνισμός #Κλήρωση για το βιβλίο «Λόγια νεκρών» του Stuart Neville από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

#Κλήρωση #Διαγωνισμός

Το Chill and read​ χαρίζει ένα αντίτυπο του βιβλίου «Λόγια νεκρών» του Stuart Neville, προσφορά από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η Σερίνα Φλάναγκαν, αρχιεπιθεωρήτρια της αστυνομίας, αναλαμβάνει την υπόθεση αυτοκτονίας ενός επιχειρηματία της περιοχής με βαριά αναπηρία. Προσπαθώντας να κλείσει την υπόθεση πιάνει τον εαυτό της να ζηλεύει την άνετη ζωή της χήρας του επιχειρηματία και τον φαινομενικά ευτυχισμένο γάμο τους. Ώσπου η στενή σχέση της χήρας με τον εφημέριο της ενορίας τους αρχίζει να τη βάζει σε υποψίες. Πώς όμως θα μπορούσε να αποδείξει όσα υποψιάζεται, με μια σκηνή εγκλήματος χωρίς ευρήματα και χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο στη διάθεσή της; Μήπως αυτή τη φορά το ένστικτο της την έχει παραπλανήσει; Την ώρα που ο σύζυγός της πασχίζει να ξεπεράσει τις συνέπειες μιας επίθεσης που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή, και τα παιδιά της είναι νευρικά και δυστυχισμένα, η επιμονή της Σερίνα να ξεκλειδώσει το μυστήριο και να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη μέσα σε εκείνο το σπίτι μπορεί να της στοιχίσει όχι μόνο τη δουλειά της, αλλά και την οικογένειά της.

 

Εκδόσεις Μεταίχμιο



 

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση:

1) Κάνετε Like τη σελίδα του Chill and read στο Facebook και εγγραφείτε στο blog βάζοντας το email σας στο πεδίο “Follow us via Email / Ακολουθήστε μας μέσω email” και
2) Κάνετε Like τη σελίδα των Εκδόσεων Μεταίχμιο https://www.facebook.com/ekdoseis.metaixmio/ και
3) Κάνετε Share (public) τη συγκεκριμένη ανάρτηση στο Facebook και
4) Αφήνετε ένα σχόλιο στη συγκεκριμένη ανάρτηση στο Facebook
5) Για τους φίλους που δεν έχουν Facebook, αφήνετε τα στοιχεία σας εδώ.

Συμμετοχές μέχρι και την Τετάρτη 4/3

 

Τρέχει παράλληλα διαγωνισμός για άλλο ένα αντίτυπο στο Instagram για όσους έχουν λογαριασμό (και) εκεί!

 

Ο διαγωνισμός ισχύει για κατοίκους Ελλάδας.
Οι νικητές της Αθήνας παραλαμβάνουν από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Τ.Κ. 11472, Αθήνα, Δευτέρα-Τετάρτη 9.00-17.00 Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9.00-21.00 Σάββατο 9.00-15.00, 211 300 3580) ενώ οι νικητές της επαρχίας το λαμβάνουν ταχυδρομικά, οπότε και θα πρέπει να στείλουν τα ταχυδρομικά τους στοιχεία και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας με μήνυμα στη σελίδα του Chill and read στο Facebook ή εδώ στο blog.
Αν το δώρο δεν παραλειφθεί και επιστραφεί, η αποστολή δεν επαναλαμβάνεται.

Τα στοιχεία επικοινωνίας των νικητών αποστέλλονται στον εκάστοτε εκδοτικό οίκο και δεν κοινοποιούνται πουθενά αλλού.

Σε περίπτωση που τα βιβλιοπωλεία είναι κλειστά κατά το διάστημα λήξης του διαγωνισμού (ή λειτουργούν με click in shop/click away), οι τυχεροί που είναι κάτοικοι Αττικής θα παραλάβουν το δώρο τους όταν τα καταστήματα λειτουργήσουν και πάλι κανονικά.

Leave a Reply / Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.